Protest la Ialoveni. O mulțime de oameni s-a adunat pentru a cere să se facă dreptate în cazul tânărului care a fost ucis

Locuitorii satului Costești, raionul Ialoveni, au protestat în fața clădirii Inspectoratului de Poliție Ialoveni. Aceștia cer o investigație corectă în cazul lui Dumitru Jomir, tânărul care a fost ucis cu bestialitate de câțiva consăteni ai săi.

separator
Protestatarii au ținut în mâini postere cu fotografia lui Dumitru și inscripția „Justiție pentru Dumitru”. Printre protestatari s-au aflat și deputații Liviu Vovc și Petru Frunze, transmite tv8.md.

Reamintim că un tip de 20 de ani a fost bătut cu brutalitate de mai mulți săteni chiar de Revelion. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere situate în apropiere. După incident, Dumitru Jomir a fost dus la urgență, în stare gravă. Însă, pe 5 ianuarie, tânărul a murit.

Rudele tipului cred că acest caz nu este cercetat în mod corect. Aceștia au spus că poliția a ajuns prea târziu la fața locului, relatează zdg.md. Rudele decedatului sunt siguri că nu va fi emis un verdict corect. Identitatea celui de-al treilea criminal nu a fost încă stabilită, iar unul dintre suspecți a fost eliberat de poliție sub pretextul că este minor.

Comportamentul criminalilor înșiși, care au făcut selfie-uri din mașina poliției după arest și au postat fotografii pe rețeaua de socializare, i-a indignat pe rude. Apoi, aceste fotografii au fost șterse.  

alte Articole interesante