Protest la Primărie. Un producător autohton de produse lactate a vărsat o tonă de lapte pe trotuar

Protest în fața Primăriei capitalei. Un producător de lapte, care își realizează produsele prin intermediul mașinilor ambulante, a adus o cisternă cu lapte pe care l-a împrăștiat pe trotuar, în semn de protest.

separator

Potrivit Tv8, cisterna cu lapte, care are volumul de aproximativ o tonă, se află în interiorul unui microbuz, care ar aparține protestatarului. Poliția i-a aplicat o amendă șoferului pentru că a parcat mașina pe trotuar. Apoi, conducătorul auto a fost dus la Inspectoratul de Poliție Chișinău.

Potrivit unei decizii emise de primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, vânzarea laptelui și a produselor din carne în locurile neautorizate a fost interzisă.

Producătorul de lapte a fost amendat cu peste 10 mii de lei de când i-a fost retrasă autorizația de a vinde lapte. Acesta se plânge că nu-și poate continua activitatea și astfel înregistrează mari pierderi, în urma investițiilor pe care le-a făcut pentru a înființa ferma cu bovine.

„Domnul primar sa termine cu presiunile fata de producatori, fata de noi. Toata ziua avem presiuni din partea la autoritati, din partea politiei, de la politia economica, de la ANSA si tot asa mai departe. Vrem sa fim lasati in pace, sa ne putem comercializa marfa. Nu ne trebuie dusmani. Vrem doar sa fim lasati in pace”, a zis tânărul antreprenor, potrivit protv.md.

Olga Trifan: „Am minus 36 de kg! Este foarte ușor să slăbești prin intermediul platformei online galinatomas.com”
Articolul anterior
Chirurgul-plastician Anatolie Taran a participat la cel de-al 16-lea Congres al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România!
Articolul următor
Alte articole interesante