Public în extaz: cel mai BIZAR număr de iluzionism

truc_57396900Iluzionistul Stevie Pink a făcut un număr senzaţional de magie în faţa juriului Britain’s Got Talent, iar juraţii nici nu şi-au putut explica trucul folosit de concurent.

separator

Stevie a reuşit să atragă atenţia juriului și a publicului cu un număr de magie excepţional. Concurentul a venit însoţit de asistenta sa, Chelsea, pe care a ridicat-o în aer în mod inexplicabil şi a susţinut-o aşa aproximativ două minute.

„Cred ca este un truc foarte, foarte bun. Habar nu am cum ai reuşit”, i-a spus Mr Cowell, unul dintre juraţi.

Ilan Șor: ”Pe 21 mai vom fi mai mulți decât oamenii pe care îi va aduce Maia Sandu!”

Maia Sandu a construit în Republica Moldova „rahatocrație”. Așa a calificat președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, Acțiunea de astăzi a structurilor de forță în raport cu protestatarii pașnici, care au fost împiedicați să ajungă la mitingul antiguvernamental din Chișinău. Potrivit estimărilor lui Ilan Șor, este vorba de zeci de mii de oameni, cărora poliția le-a încălcat dreptul la întruniri, scrie sinteza.md.

„În contextul a ceea ce se întâmplă astăzi la mitingul din Chișinău putem spune, fără echivoc – Maia a construit rahatocrație. Zeci de mii de oameni au fost opriți ilegal de poliție. Inițial, Maia numea asta pericol rusesc, iar ulterior – destabilizare. Maia, tu nu ai obosit să minți toată lumea? Sub aceste minciuni, pe care le răspândești prin lume, cerșești bani pe care îi fură echipa ta. Nu, asta nu este pericol rusesc și nici destabilizare. Este o simplă revoltă și nemulțumire la un miting pașnic a unor cetățeni de rând, pe care i-ați adus la sărăcie prin politicile voastre păguboase”, a explicat Ilan Șor.

El a subliniat că acțiunile de astăzi ale poliției arată, încă o dată, că Maia Sandu și PAS au uzurpat puterea în stat. „Noi nu aruncăm, așa cum s-a întâmplat în Georgia, cocktailuri Molotov în Parlament, noi nu ne batem cu poliția. Noi suntem pur și simplu poporul care a obosit să trăiască așa cum îl obligați voi. Poporul Republicii Moldova este adus astăzi la sapă de lemn. Nu vă faceți griji, răspunsul nostru va urma și el va fi aspru”, a promis Ilan Șor.

El s-a referit și la mitingul anunțat de Maia Sandu pentru 21 mai. „Să știi, Maia, că, în această zi, noi ne vom aduna și vom fi mai mulți decât oamenii pe care îi vei aduce tu ilegal, din banii bugetului de stat, și pe care îi vei obliga să strige „Maia!” și „Ura!”. Îți promit că, tocmai în această zi, te vor privi în ochi zeci, dar poate chiar sute de mii de oameni pe care i-ai nenorocit”, a mai spus Ilan Șor.

Și pentru summitul din 1 iunie, el promite acțiuni de revoltă. „Vreți să-i mai mințiți și să le arătați că la voi totul e bine și că aveți superreforme? Uitați! Eu vă promit, în 1 iunie, mitinguri spontane la fiecare intersecție. Sloganuri de 1 iunie: „NO Maia!”, „STOP Maia!”, „Take away Maia!”. Asta vor vedea toți liderii europeni pe tot traseul lor”, a anunțat Ilan Șor.

El le-a reproșat și jurnaliștilor afiliați guvernării că tac astăzi colectiv despre dezmățul antidemocratic din țară, pentru că primesc bani de la finanțatorii externi.

200 de jurnaliști internaționali au solicitat acreditarea la Summitul din 1 iunie care va avea loc la noi în țară

În prima săptămînă de la deschiderea procesului de acreditare pentru presă, peste 200 de jurnaliști internaționali și-au exprimat intenția de a reflecta Summitul Comunității Politice Europene 2023, găzduit de Moldova la 1 iunie 2023, scrie noi.md.

Pînă în prezent au fost recepționate solicitări de acreditare de la instituții de media și jurnaliști din 23 de țări, inclusiv Franța, Marea Britanie, Belgia, Suedia, Spania, Grecia, Statele Unite ale Americii și Japonia, transmite nordnews.md.

Termenul-limită de acreditare este data de 18 mai. Toate redacțiile instituțiilor de media (naționale sau internaționale) sînt invitate să acrediteze echipele de presă, deoarece accesul la locul de desfășurare a evenimentului va fi permis doar în baza legitimațiilor de acreditare temporară.

Pentru a solicita acreditarea accesați secțiunea Registration and Accreditation pe pagina evenimentului: www.epcsummit2023.md. Republica Moldova este gazda Summitului Comunității Politice Europene, care se va desfășura la 1 iunie 2023, reunind, în premieră, 50 de președinți, prim-miniștri și înalți oficiali europeni.

Summitul va avea loc la Castelul Mimi din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, situat la aproximativ 35 de kilometri distanță de Chișinău.

Serviciile secrete ucrainene avertizează despre ”posibile provocări” ale Rusiei de 9 mai

Serviciile secrete ucrainene au avertizat duminica aceasta cu privire la „posibile provocări” ale Rusiei în ziua de 9 mai, când se marchează capitularea celui de-al Treilea Reich sau aşa-numita Zi a Victoriei asupra armatei naziste.

„Statul agresor alege date simbolice pentru provocările sale. Serviciile speciale ruse le pot pregăti pentru 9 mai pe teritoriul Federaţiei Ruse şi Belarus”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de informaţii al Ministerului Apărării, Andrii Iusov, pentru Ukrinform, notează Agerpres.

Iusov a adăugat că, din 2014, anul în care Rusia a anexat ilegal peninsula ucraineană Crimeea, Moscova foloseşte această strategie în jurul zilei în care se aniversează înfrângerea celui de-al Treilea Reich.

„Provocările serviciilor speciale ruse pot fi îndreptate împotriva populaţiei civile ruse la date importante, cum este 9 mai”, a avertizat Iusov.

Capitularea celui de-al Treilea Reich a fost semnată la Karlshorst, la periferia Berlinului, în noaptea de 8 spre 9 mai 1945, la câteva zile după sinuciderea în buncărul lor a lui Adolf Hitler şi a soţiei sale, Eva Braun, pe 30 aprilie.

Germania şi multe alte naţiuni europene marchează finalul conflagraţiei mondiale pe Vechiul Continent pe 8 mai, iar Rusia continuă tradiţia Uniunii Sovietice, aniversând data de 9 mai.

A adormit în timpul unui interviu difuzat LIVE la TV! (VIDEO)
Articolul anterior
Cât de bine arată Jada Pinkett Smith!
Articolul următor