Purtarea măștii în spații deschise devine obligatorie pe întreg teritoriul țării

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a decis că purtarea măștilor de protecție în toate spațiile publice (de uz comun) deschise și închise este obligatorie pe tot teritoriul țării. Masca trebuie să acopere gura și nasul.

separator

Toate autoritățile administrației publice centrale, autoritățile publice locale, toate persoanele juridice de drept public și de drept privat înregistrate în Republica Moldova, indiferent de tipul de proprietate și forma juridică de organizare, precum și toți cetățenii Republicii Moldova și alte persoane fizice aflate pe teritoriul Republicii Moldova vor asigura respectarea strictă a măsurii de control și combatere a infecției COVID–19: purtarea măștilor de protecție în toate spațiile publice (de uz comun) deschise și închise, în special în transportul public.

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a declarat că Republica Moldova revine la starea de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul țării în perioada 30 noiembrie 2020-15 ianuarie 2021, ca urmare a Codului roșu de COVID-19 la nivel național.

Un nigerian a venit la nunta unui prieten cu 6 iubite, toate însărcinate
Articolul anterior
1.246 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor
Alte articole interesante