Putin va fi ucis. Un fost deputat rus anunță sfârșitul liderului de la Kremlin

Ilia Ponomarev, fostul deputat din Duma de Stat din Rusia, între anii 2007 și 2016, unul dintre cei mai importanți lideri ai opoziției și singurul parlamentar care a votat împotriva anexării Crimeei, a declarat că Vladimir Putin nu își va mai sărbători următoarea zi de naștere, din 2023. El ar putea fi ucis mai degrabă, decât să ajungă în fața Curții de justiție de la Haga, crede politicianul aflat în exil în Ucraina.

În plus, Ilia Ponomarev conduce și o mișcare de opoziție, care speră să transforme Rusia într-o democrație funcțională, potrivit Newsweek citat de ziare.com.

În opinia sa, anunțul lui Putin că a anexat teritoriile ucrainene pe care Rusia nu le poate controla pe deplin, precum și eșecurile de la Kiev și retragerile din Herson și Harkov, ar putea determina cercul său interior să se întoarcă împotriva lui.

„Puterea lui Putin rezidă în poziția sa de bărbat alfa, de persoană care este invincibilă. 2022 a fost anul în care această poziție a început să scadă. Prognoza mea rămâne că nu își va vedea următoarea zi de naștere”, a declarat Ponomarev pentru sursa citată, de la Kiev. Putin împlinește 71 de ani pe 7 octombrie.

„Visul meu personal este, evident, să-l văd pe [Putin] la Haga (la Curtea de Justiție), dar nu cred că se va reuși asta”, a spus Ponomarev. „Cei din jurul lui nu îi vor permite să meargă la Haga, pentru că mărturia lui poate fi, de fapt, foarte dăunătoare pentru ei… [așadar] va fi ucis”.

Dovezile strânse de organizații neguvernamentale, mass-media și anchetatori au determinat-o pe ambasadoarea SUA pentru justiția penală globală, Beth Van Schaack, să acuze Rusia în noiembrie de crime de război „sistemice”.

Procurorul Curții Penale Internaționale (CPI) Karim Khan a spus că CPI este locul potrivit pentru a urmări crima de „agresiune” a lui Putin.

Ponomarev este unul dintre organizatorii primului Congres al Deputaților Poporului din Rusia, un grup care s-a reunit în Polonia în noiembrie 2022, pentru a crea o constituție despre care spune că poate să ofere o cale Rusiei spre tranziția către o democrație reală.

El a spus că schimbarea în Rusia ar putea implica „scenariul catifelat al așa-zișilor liberali de sistem, care l-ar convinge pe (Putin) să demisioneze și ei ar negocia cu Occidentul”.

„Sau poate fi un scenariu revoluționar mai radical”, a afirmat Ponomarev. „În mod evident, eu personal îmi pun speranțe mai degrabă pe cel din urmă decât cu cel dintâi”.

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Cum deosebim gripa de o răceală banală
Articolul anterior
Poleiul a făcut victime! Mai multe accidente cu morți și răniți s-au produs noaptea trecută pe drumurile din țară
Articolul următor