Radu Albot a devenit primul jucător de tenis moldovean care câștigă un titlu ATP!

Istoria tenisului moldovenesc a fost scrisă în această dimineață în SUA. Radu Albot devine primul jucător de tenis moldovean care câștigă un titlu ATP, dar și ajunge alături de Top 50 cei mai buni jucători de tenis ai lumii, ocupând locul 52 în clasamentul mondial, anună Federația Națională de Tenis a Moldovei.

separator
În această dimineața, Radu a câștigat turneul ATP 250 ”Delray Beach Open 2019” în proba de simplu. Jucătorul moldovean l-a întâlnit în ultima fază pe britanicul Daniel Evans, pe care îl învinge într-un meci de aproape 3 ore în trei seturi – 3:6 6:3 7:6(7).

“Eu cred că e destul de greu de descris în cuvinte cum mă simt. Este incredibil! Este puțin obositor să joci 7 meciuri la rând, în special cel de ieri în proba de dublu, dar am fost pregătit mental”,a declarat Radu Albot, pentru presa din SUA, după marea sa victorie.

Datorită victoriei sale în cadrul turneului, Radu a obținut a doua oră pentru această lună, cea mai bună clasare în Topul mondial al jucătorilor de tenis – locul 52 (Simplu).

Și acum să vină primăvara! Peste 5.000 de persoane s-au distrat la Carnavalul lui Dragobete de la Underland Wine & Music Fest
Articolul anterior
Două minore din Fălești în stare gravă, după ce au sărit în gol de la etajul patru al unei clădiri
Articolul următor
Alte articole interesante