Radu Sârbu va fi din nou tătic

În familia lui

separator
Radu Sârbu s-a întâmplat o bucurie. Soția acestuia este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

„Ne-am dorit foarte mult încă un membru în familie, mai ales Anastasia (fiica de şapte ani), care este topită după bebeluşi. Recent am aflat că suntem în aşteptarea unui nou miracol în vieţile noastre şi suntem extrem de fericiţi. Nu ştim încă ce va fi, băieţel sau fetiţă, dar este tema de discuţie cea mai importantă la ora actuală în familia noastră. Suntem foarte nerăbdători să aflăm mai multe detalii”, a mărturisit artistul.

Pentru că au o fetiță, atât Radu  cât și soția acestuia, Ana, spun că își doresc un băiețel, dar încă nu știu sexul viitorului copil. El a mai menționat că dorește să asiste la nasterea celui de-al doilea copil.

Cu Ana are o relaţie de mai bine de 11 ani, dar se iubesc ca în prima zi. Iar soția este cea care se ocupă de managementul Rassada Music, de relaţiile cu artiştii pe care îi reprezentă şi cu angajaţii companiei.

Radu Sarbu și Ana, locuiesc la București. Iar el lucreaza în continuare la noi proiecte alături de Natalia Barbu. Recent a colaborat chiar și cu o interpretă din Rusia, pentru care a compus o piesa.

 

Sursa: http://ziarulring.ro

Rochii de supermodel!
Articolul anterior
Delia Matache în luna de miere cu peripeții și aventură
Articolul următor
Alte articole interesante