Radu și Ana Sîrbu, despre secretul unei căsnicii fericite: ,,Au trecut 24 de ani de când ne-am cunoscut!”

Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-Zone, și soția sa, au lansat o nouă piesă pentru fani. Cei doi soți au o familie superbă și sunt părinții a trei copii: Anastasia, Eva și David.

Radu și Ana s-au căsătorit după patru ani de relație, iar anul acesta vor sărbători 20 de ani de la nuntă.

“Au trecut 24 de ani de când ne-am cunoscut. Mulți ani împreună, dar nu am fost numai împreună. A avut perioada O-Zone, când am fost destul de mult timp despărțiți. De la copii încoace am stat așa mai mult împreună. Dar cred că ăsta este secretul. Te șlefuiești unul pe celălalt. Îți dai seama dacă suntem de copii împreună. Noi cumva nici nu știm altă viață. Noi ne cunoaștem atât de bine… Cred că mai bine îl cunosc pe el decât pe mine”, a mărturisit Ana, în cadrul emisiunii ,,Vorbește lumea”, de la Pro TV. 

“Da, în timp am ajuns să ne cunoaștem mai bine unul pe celălalt. Știm ce își dorește celălalt. Cred că ăsta este și unul dintre secretele unei căsnicii fericite”, a completat Radu.

Tragedie. Avionul din Rusia, dispărut de pe radare: aeronava s-a prăbușit pe o coastă în largul peninsulei Kamceatka
Articolul anterior
Primele 10 autospeciale din cadrul proiectului Smurd-2, au ajuns la Chișinău. Asistența totală în valoare de 10 milioane de euro este oferită de către Uniunea Europeană
Articolul următor
Alte articole interesante