Radu și Ana Sîrbu sărbătoresc 18 ani de căsnicie: ,,Am putea face un film din povestea noastră!”

Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-zone și soția sa, Ana Sîrbu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiindu-le un exemplu demn de urmat celor trei copilași ai cuplului: Anastasia Dalia, Eva Maria și David Nicolas. Astăzi, cuplul sărbătorește 18 ani de căsnicie sau nunta de granat.

separator
Legenda spune că granatul i-a luminat lui Noe calea în timpul celor 40 de zile de potop. Cu ajutorul granatului Noe a putut să ocolească obstacolele și să ajung la Muntele Ararat.

Radu Sîrbu a publicat un mesaj emoționant despre mariajul cuplului, dedicându-i soției sale cele mai frumoase gânduri:

Despre noi!
Am suportat infrângeri, am trait tradari, dezamăgiri dar, ne-am scuturat și ne-am ridicat și am renascut din propriile greșeli, am mers mai departe am spart ziduri care aparent erau de neînfrânt, am plâns și ne-am bucurat, în doi, împreună am urcat toate culmile reusiteor, am coborât de pe ele și iar am urcat… totul s-a petrecut ținându-ne de mână…! Am putea face un film din povestea noastra! :) În esența, am reușit să clădim cel mai de preț lucru din Univers, Familia! Suntem binecuvantati si recunoscători pentru tot! 18 ani de Binecuvântare!
”, a scris interpretul pe Facebook.
 

„Povestea ta este povestea noastră” – primul mare Summit care unește, în Germania, femeile de pe ambele maluri ale Prutului!
Articolul anterior
De Ziua Aviaţiei Civile „Air Moldova” a felicitat pasagerii într-un mod inedit!
Articolul următor
Alte articole interesante