Rafale de mitralieră și focuri de armă la o nuntă la care a cântat Adrian Minune

Imagini virale cu rafale de mitralieră și focuri de armă la o nuntă la care a cântat Adrian Minune. Poliția Română a făcut verificări.

Imagini incredibile s-au viralizat vineri pe rețelele sociale. Este vorba despre o petrecere de nuntă sărbătorită cu rafale de pistoale și mitraliere Kalashnikov, la care de întreținerea atmosferei s-a ocupat Adrian Minune. Imaginile le-au atras atenția inclusiv polițiștilor români, care au făcut verificări, scrie digi24.

Momentele surprinse sunt șocante: bărbații care mânuiesc cel puțin trei arme le flutură în aer, deși în jur sunt copii, vizibil speriați de zgomot.

Poliția a stabilit că imaginile au fost filmate în Republica Moldova, lângă Chișinău. Nuntașii au scos din casă armele și au tras focuri în aer. Polițiștii români au aflat că în Republica Moldova incidentul nu a fost verificat și nici nu s-a întocmit un dosar penal. Mai mult, nu ar fi vorba de un incident izolat, în Republica Moldova aceasta fiind o tradiție.

Se pare că aceste imagini au fost filmate la o nuntă care a avut loc în 2018.

„Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova”, potrivit Poliției Române.

ONU reclamă brutalitatea extremă a talibanilor împotriva afganilor
Articolul anterior
STIL UNIC! -”Hai îmbracă-te conform vârstei”, ne povestește Ana Irina
Articolul următor