Răsturnare de situație: Antonia este gravidă

Tânăra mămică din industria muzicală română, cântăreaţa Antonia Iacobescu  de 23 ani, îi va dărui soţului ei, Vincenzo Castellano (26 de ani), al doilea copil. Deşi Vincenzo a confirmat zvonurile că nu-și dorește o familie cu artista, tatăl acestuia, Ciro Castellano, acţionar la clubul Bamboo, dezminte despărţirea şi precizează pentru revista  „ring”, că fiul lui şi Antonia formează în continuare un cuplu solid.

„Nu e adevărat absolut nimic. Antonia şi Vincenzo sunt bine, sănătoşi… Nu s-au despărţit. Nu ştiu de unde aveţi asemenea informaţii, dar Antonia aşteaptă un copil. Voi avea încă un nepot şi sunt foarte fericit!”, a afirmat categoric socrul artistei, Ciro Castellano.

Antonia şi Vincenzo trăiesc o iubire mare, dar se pare că „gurile rele” au intervenit în relaţia lor, povestind că n-ar mai forma un cuplu de mai bine de trei săptămani, dar locuiesc împreună de dragul copilului. Pentru Antonia, familia e cea mai importantă. „Fac tot posibilul să am timp pentru familia mea, e foarte importantă pentru mine, e cea care mă susţine şi mi-e alături. Cu Vincenzo a fost o relaţie care a evoluat firesc spre căsătorie, apoi am devenit părinţi şi lucrurile continuă să fie tot mai frumoase, ne aşteaptă ani mulţi şi fericiţi împreună”, a dezvăluit cântăreaţa într-un interviu pentru revista „ring”.

Sursa: http://www.realitatea.net

Evgeni Plushenko a ales numele viitorului fiu
Articolul anterior
Artistul român care se mută la Chișinău!
Articolul următor
Alte articole interesante