Răsturnare de situație. De ce l-a părăsit Prințesa Haya pe emirul Dubaiului?

Soția emirului din Dubai, Prințesa Haya, l-a părăsit pe soțul ei și a fugit la Londra, după ce acesta ar fi devenit suspicios în legătură cu relația pe care prințesa o avea cu bodyguardul ei.

separator
Potrivit Daily Mail, Prințesa Haya al-Hussein, în vârstă de 45 de ani, este subiectul unei acțiuni legale fără precedent adus de șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum, de 69 ani, la Înalta Curte de Diviziune a Familiei.

Prietenii spun că prințesa a fugit de la palat deoarece „îi era teamă pentru viața ei” după ce șeicul a devenit suspicios în legătură cu apropierea dintre Haya și un fost bodyguard britanic ce a protejat familia pe vremuri. Nu se știe dacă suspiciunile șeicului erau întemeiate.

Prințesa Haya, una dintre cele șase soții al șecului arab, i-ar fi făcut mai multe cadouri gărzii de corp, iar seniorii regali erau critici asupra a ceea ce ei au descris ca fiind „o apropiere intimă inadecvată” între cei doi. Într-o poezie arabă postată pe Instagram, șeicul a scris: „Trădătoareo, mi-ai trădat cea mai prețioasă încredere, iar jocul tău a fost dezvăluit”.

Se pare că Prințesa Haya se ascunde împreună cu copiii ei în casa sa în valoare de 85 milioane de lire sterline, în apropiere de Palatul Kensington.

Soțul ei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, încearcă acum să obțină un ordin judecătoresc pentru ca cei doi copii ai cuplului să fie aduși înapoi în Dubai. Prințesa Haya ar fi petrecut mai multe luni plănuindu-și evadarea. Acum, Haya se teme că ar putea fi răpită și dusă înapoi în Dubai. Șeicul din Dubai are șase soții și 23 de copii.

sursa: www.unica.ro

Edith Gonzalez i-a pregătit fiicei sale o surpriză pentru aniversarea de 15 ani, care va avea loc luna viitoare
Articolul anterior
Incident șocant la o grădiniță din capitală. O asistentă medicală a fost găsită în biroul său, fără suflare
Articolul următor
Alte articole interesante