Ray Liotta a avut o viață de film: a fost abandonat la naștere, mama s-a stins în brațele lui, iar el și-a găsit dragostea în pandemie

Ray Liotta, actorul cunoscut mai ales pentru rolul lui Henry Hill din „Goodfellas”, a murit în somn, în camera lui de hotel din Republica Dominicană, unde se afla pentru a filma cea mai nouă peliculă a sa. Până la 67 de ani, Ray a trăit o viață demnă de un scenariu de film.

Abandonat pe când era bebeluș, Ray a fost adoptat la șase ani de un cuplu din New Jersey. Zeci de ani mai târziu, grație fostei lui soții, Michelle Grace, acesta și-a cunoscut mama biologică, dar a descris întâlnirea ca fiind dezamăgitoare.

În 1990, când filma pentru pelicula care l-a propulsat cu adevărat în lumea cinematografiei, „Goodfellas”, Liotta a trecut prin una dintre cele mai mari dureri ale vieții sale. Mama adoptivă a acestuia a murit de cancer și și-a dat ultima suflare chiar în brațele sale. Tatăl său s-a stins mai târziu, în 2015, iar principalul sfat pe care acesta i l-a transmis a fost să nu pună la suflet micile neplăceri, scriu cei de la Daily Mail.

Cariera lui Ray Liotta a fost una înfloritoare, iar începutul în actorie este legat de o fată pe care o plăcea. Era mai mult interesat de sport, dar profesoara lui de actorie l-a rugat să joace într-o piesă de teatru la școală.

„Nu am vrut niciodată să devin actor. Jucam baschet, baseball, fotbal american, orice se potrivea sezonului. Dar îmi amintesc că profesoara mea de teatru m-a întrebat dacă vreau să joc într-o piesă și cum nu făceam nimic atunci, am zis că vreau”, povestea el acum ceva ani.

Nici acest episod nu l-a convins că are talent și că vrea să urmeze profesia. O fată pe care a întâlnit-o la admiterea la facultate a fost cea care l-a determinat să-și schimbe gândurile și să se înscrie la Facultatea de Teatru, doar prin simplul fapt că era drăguță și voia să urmeze aceleași cursuri.

După ce a absolvit Universitatea din Miami, Liotta s-a mutat în New York. S-a angajat ca barman, dar în șase luni și-a făcut rost de un agent, care i-a adus și primele roluri. A jucat în serialul „Another World”, între 1978 și 1981, pentru ca doi ani mai târziu să-și facă debutul și pe marele ecran, în „The Lonely Lad”.

Marea lovitură a dat-o în 1990, când a pus mâna pe rolul mafiotului Henry, în filmul regizat de Martin Scorsese, „Goodfellas”. În timpul filmărilor și-a pierdut mama adoptivă din cauza cancerului.

Deși a interpretat personaje violente, în viața reală, Ray a spus că s-a bătut o singură dată, în școala generală, și că portretizarea unui asemenea comportament nu i-a fost deloc ușor.

În 1997, Ray Liotta a cunoscut-o pe Michelle Grace, cea care i-a devenit soție doi ani mai târziu și de care a divorțat în 2004. Cei doi au împreună o fiică pe nume Karsen, azi în vârstă de 23 de ani, care este actriță și model.

Ray Liotta era îndrăgostit de o femeie de 46 de ani, care are patru copii

Ray Liotta și logodnica lui, Jacy Nittolo, cu câteva săptămâni înaintea decesului actorului.

Dragostea adevărată a întâlnit-o târziu în viață, alături de logodnica lui, Jacy Nittolo, o hairstylistă de 46 de ani, care are patru copii, pe care a cunoscut-o în timpul pandemiei, grație fiicei lui. A cerut-o în căsătorie în decembrie 2020. Cu Jacy era și în Republica Dominicană, acolo unde și-a dat ultima suflare.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ray și partenera lui au fost pozați de paparazzi în ipostaze de îndrăgostiți, îmbrățișați și ținându-se de mână, la o plimbare prin Los Angeles.

Ray Liotta și logodnica lui, Jacy Nittolo

sursa

Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori

Din 17 aprilie, Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori. După ce, în luna aprilie 2021, a fost dat startul celei de a doua etape de restaurare a fortăreței medievale, în ultimii doi ani, Cetatea a fost periodic închisă pentru lucrările care s-au efectuat în interior și exterior, scrie agrotv.md.

Potrivit responsabililor, au fost curățate zidurile cetății pe exterior și interior, s-a făcut hidroizolarea pasajului superior, au fost restaurate trei bolți și s-a conservat ceea a fost scos la evidență în ultimul sezon arheologic – gura de lup de la intrarea Cetății Soroca. A fost instalat și un ascensor într-unul din turnurile cetății pentru persoanele cu dizabilități.

A doua etapă a proiectului de restaurare a costat un milion și 600 de mii de euro. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană. Prima etapă a proiectului s-a încheiat în 2015.

Dansatorii din Moldova, locul I la Campionatele Europene de Dans Sportiv

În perioada 13-14 aprilie, Federația Dansului Sportiv din Moldova a desfășurat doua Campionate Europene la Dans Sportiv. Este vorba despre Campionatul European Adult Standard la care au participat 56 de perechi de sportivi din 29 țări și Campionatul European de până la 21 ani la care au participat 26 de perechi de sportivi din 18 țări, scrie goodnews.md.

Potrivit Federației Dansului Sportiv din Moldova, la ambele campionate, dansatorii din R. Moldova au câștigat locul I.

De asemenea, în această perioadă, Federația a organizat opt competiții de rating mondial  WDSF Open. Este vorba despre:

  • WDSF Open Under 21 Standard la care au participat 18 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I și III;
  • WDSF Open Under 21 Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul III și IV;
  • WDSF Open Youth Standard la care au participat 36 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul IV și V;
  • WDSF Open Youth Latin la care au participat 45 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, IV și V;
  • WDSFOpen Junior II Standard la care au participat 32 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul II, III și IV;
  • WDSF Open Junior II Latin  la care au participat 33 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, IV și V;
  • WDSFOpen Junior I Standard  la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, III și V;
  • WDSFOpen Junior I Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, II și V.

Încă un proiect frumos la Măgdăcești! În sat au fost instalate bănci de relaxare pentru oameni

Locuri de relaxare pentru locuitorii din Măgdăcești, raionul Criuleni! 30 de bănci noi au fost instalate de-a lungul principalelor alei din sat, anunță primarul localității Liuba Cojocaru.

”Această inițiativă este dedicată în special persoanelor în etate, persoanelor cu mobilitate redusă, dar și pentru toți locuitorii care simt necesitatea să se odihnească în drumul lor către casă, serviciu, biserică și alte instituții.

Pentru a menține curățenia și ordinea, ne pregătim să instalăm alături și urne de gunoi.

Stimați locuitori, vă invităm să vă bucurați de noile amenajări, de asemenea, să lucrăm împreună pentru a menține spațiul curat și primitor pentru toată lumea.”, mai spune primarul de Măgdăcești.

Măgdăcești este unul dintre cele mai moderne sate din țară.

Este un sat cu tradiții, oamenii frumoși, infrastructură dezvoltată și cu un viitor care inspiră încredere. Este una din puținele localități din Republica Moldova care a reușit să se ridice din ruinele anilor 90 și să se dezvolte uimitor.

Vă invităm să urmăriți un VIDEO inedit despre satul Măgdăcești de ieri și de astăzi. Astfel ar trebui să arate toate satele din țară!

Armata rusă confirmă cucerirea localităţii-cheie Liman
Articolul anterior
Peste 1.500 de ucraineni au fost uciși în orașul Severodonețk de la începutul războiului
Articolul următor