Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai sunt împreună. Declarația prezentatorului TV

De câteva săptămâni, au apărut zvonuri legate de despărţirea dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion, unul dintre cele mai curioase cupluri din showbiz-ul românesc. O poveste de dragoste controversată şi-a atins maturitatea, dar a luat sfârșit. Răzvan Simion a confirmat despărțirea de iubita sa.

separator
Într-o postare pe Instagram, prezentatorul de la ,,Neaţa” îşi ia adio în mod public de la iubita lui, pentru a pune capăt zvonurilor.

Răzvan a ales să împărtăşească cu comunitatea lui faptul că nu mai formează un cuplu cu Lidia, postând un mesaj plin de înţelesuri:

“O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puţin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.

Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient.

Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa şi construim proiectul muzical şi în rest doi… foşti iubiţi…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept.

Copilul râde:

„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”

Tânărul cântă:

„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”

Bătrânul tace:

„Iubirea şi jocul meu e-nţelepciunea!” L.B.

Viaţa frumoasă, Sufleţel!”, a scris Răzvan.

Din mesaj reiese că cei doi vor colabora în continuare la proiectul muzical al Lidiei, Răzvan fiindu-i, în ultima perioadă, şi manager. Fotografia postată de el odată cu mesajul este cât se poate de sugestivă, ei doi, fotografiaţi de la spate, scrie okmagazine.ro.

Foto. O femeie din Comrat a salvat mai mulți pui de picioroange
Articolul anterior
Președintele Germaniei i-a mulțumit personal unei moldovence pentru profesionalism și munca depusă
Articolul următor
Alte articole interesante