Reacția jurnalistei! Stela Popa a devenit ținta unei campanii false și înșelătoare în mediul virtual

Persoanele publice sunt cele mai expuse riscului de escrocherie în mediul online. Prezentatoarea Tv Stela Popa a descoperit cu stupoare că imaginea sa a fost folosită în promovarea unei campanii false din mediul virtual, ce face tot mai multe victime.

separator
Cică, Matthew Lepre, un milionar australian în vârstă de 26 de ani, își caută asistent personal pe care îl va plăti cu 52.000 de dolari. Persoana de care are nevoie trebuie să călătorească cu el în jurul lumii, iar Matthew îi va asigura cheltuielile de călătorie, îi va plăti o asigurare de sănătate și un salariu ,,frumușel”.

Site-ul dubios mai scrie că ,,în urma anunțului, Matthew Lepre a primit 40.000 de aplicații pentru acest job. Tânărul din Sydney câștigă lunar 120.000 de dolari din comerțul pe internet, iar acum își dorește pe cineva care să îl ajute să își administreze afacerea, potrivit Daily Mail”. „Am primit 40.000 de aplicații de la oameni din toată lumea. În jur de 75% sunt femei. Câteva m-au cerut chiar în căsătorie”, ar mai fi declarat bărbatul.

Ei bine, jurnalista a luat imediat atitudine, desființând această campanie falsă:

,,Constat cu stupoare că fotografia mea a fost utilizată abuziv, ilegal și fără nici cea mai mică legătură cu mine într-o campanie mizerabila, la fel de falsă precum utilizarea imaginii mele si acreditarea ideii ca aș avea vreo legătură cu această înșelătorie. Nu stiu deocamdată cum ar trebui să reacționez, dar în scurtă vreme mă voi lămuri și cu aspectele juridice. Trebuie să existe o cale pentru a opri aceste mizerii, iar cei vinovați trebuie să plătească într-un fel sau altul”.

Așadar, fiți atenți la acest site controversat, cu denumirea Group Travels.

Video îngrozitor! S-a prăbușit un bloc cu 9 etaje din Otaci
Articolul anterior
Cauzele care ar fi condus la prăbușirea blocului din Otaci. Locătarii au observat prima fisură încă luni și au alertat autoritățile
Articolul următor
Alte articole interesante