Reacția lui Andi Moisescu după ce susținătorii lui Maxim Prepeliță i-au cerut socoteală în privința descalificării concurentului

Vă amintiți cu toții povestea moldoveanului Maxim Prepeliță care i-a impresionat cu vocea sa spectaculoasă atât pe spectatori, cât și pe jurați la preselecția Românii au Talent. Atunci a fost invitat la semifinala din 19 mai. Cu toate acestea, din motive necunoscute, a fost sunat și anunțat că nu mai participă în concurs. Un grup de susținători, în frunte cu bloggerița Svetlana Matvievici s-au revoltat. Svetlana a scris pe pagina sa de socializare un mesaj prin care le-a cerut explicații organizatorilor, dar și juriului în privința descalificării lui Maxim.

separator

maxim-prepelita

„Acest băiat merită cel puţin o reacţie şi o explicaţie din partea organizatorilor. De ce aţi procedat aşa cu el? Haideţi să le scriem pe pagina oficială, să distribuim această informaţie şi să-l susţinem pe Maxim”, a menționat Svetlana Matvievici.

Zis și făcut, Svetlana a transmis un mesaj în care le-a cerut explicație juraților în privința descalificării lui Maxim. Dintre toți, deocamdată, doar Andi Moisescu i-a oferit un răspuns.

maxim

”Svetlana, în primul rând îmi pare rău să aud că s-a întâmplat așa ceva. Sigur că fiecare talent merită apreciat și susținut. Dacă mă întrebi pe mine, fiecare talent merită apreciat și susținut, indiferent de cât este sau nu de talentat (chestiune subiectivă în cele din urmă). Nu știu să-ți spun de unde eroarea de comunicare din cazul lui Maxim și nici cine e vinovatul, dar pot să te asigur că, în ceea ce mă privește, fac de 7 ani același lucru. Spun doar ceea ce cred și votez în consecință și te asigur că asta fac și colegii mei. Și în preselecție și în etapa eliminatorie, din care la televizor apare doar un rezumat, în ultima ediție de dinaintea live-urilor,” a răspuns Andi Moisescu.

Și oficialii de la PRO TV au transmis poziția lor într-o scrisoare oficială pentru DCNews:

„Ţinem sa mentionam ca apreciem talentul domnului Maxim Prepelita si faptul ca a ales sa se inscrie in sezonul sapte Romanii au talent.

In ceea ce priveste regulamentul competitiei, precizam faptul ca dupa etapa preselectiilor urmeaza a doua etapa de selectare a concurentilor care ajung in semifinalele LIVE. Membrii juriului se intalnesc si aleg cei 50 de semifinalisti. In urma acestei etape, domnul Prepelita a fost informat de catre echipa Pro TV ca nu a fost selectat pentru semifinalele show-ului.“

 

Ce i s-a întâmplat acestei fetițe, care este model de la 2 anișori
Articolul anterior
Ask a Mom te invită la un târg caritabil
Articolul următor
Alte articole interesante