Reacția lui Emilian Crețu: ,,Eram sigur că voi fi blamat, înjurat și chiar ars pe rug”

Emilian Crețu a venit cu o reacție după ce a apărut într-un spot al Organizației Mondiale a Sănătății care promovează oprirea pandemiei. Actorul se arată nedumerit în legătură cu cei care l-au înjurat și l-au blamat în această misiune.

,,Sincer să fiu, când am filmat acest spot eram sigur de reacția unor “specialiști” și că voi fi blamat , înjurat si chiar ars pe rug, precum că m-am vindut Satanei… Deci, sunt mândru ca anume eu m-am filmat în acest spot, și că fac parte din persoanele care s-au vaccinat. Voi treaba voastră dacă vreți sau nu sa o faceți, dar va rog, lăsați-mă să promovez ce vreau eu, nu ce vreți voi…”, a declarat Emilian Crețu, pe pagina sa de facebook.

În video, actorul a intrat în pielea mai multor personaje pentru a-i convinge pe cetățeni să respecte măsurile de protecție și să se vaccineze.

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Pfizer anunță că noul medicament împotriva Covid-19 reduce riscul de spitalizare și deces cu 89%
Articolul anterior
Tragedie! Peste 90 de oameni au murit carbonizați, după ce o cisternă cu combustibil a explodat într-o intersecție aglomerată din Sierra Leone
Articolul următor