Reacția unui prezentator TV la scandalul cu ,,sexul oral”, care a isterizat rețelele de socializare

Recent, facebook-ul a luat foc din cauza unei întâmplări halucinante petrecute la un bal al bobocilor din Cluj, unde niște adolescenți de 15 ani, în cadrul unor probe pentru Miss Boboc, au mimat scene de sex oral, cu ajutorul unor banane, imaginile fiind apoi postate pe Facebook. Scena în care adolescenții mimează sexul oral a scandalizat internetul.

separator

Deși conducerea liceului a declarat că evenimentul nu a fost organizat de școală și că nu a participat niciun profesor și niciun părinte, opinia publică a fost scandalizată și a reacționat în online.

Nenumărați comentatori s-au declarat indignați, afirmând că sexul (de orice natură ar fi el) este ceva ce ține de intimitate și că nu ar trebui mimat în public. Printre influencerii de pe Facebook care au avut ceva de spus cu privire la această situație se află și prezentatorul român Cabral:

“Văd pe wall-ul meu mulți influenceri care vorbesc sus și tare că întâmplarea cu banana, ilustrată mai jos, este o chestie perfect normala. Adică în opinia lor așa trebuie să arate un bal al bobocilor, astea sunt activitățile la care să se întreacă fetele de liceu. Și asta pentru că oricum la vârsta asta, zic ei, oricum te gândești doar la sex.

Măi, cu riscul de a părea un bătrân retrograd, mi se pare profund greșită treaba asta. Sexualitatea este o parte importantă a omului, mă bucur de bucuriile trupului de mulți ani. Dar mimarea sexului oral nu are legătură cu liceul. Mimarea sexului oral nu are legătură cu educația sexuală (educație pe care o susțin 100%). Să pui niște fetițe în genunchi și să le pui să facă ceva care arată – orice-ai zice – a sex oral… este imbecilitate pură.

Da, pe “vremea mea” era altfel. Dar nu am pretenția de la fiică-mea și de la generația ei să fie ca pe vremea mea. Dar ar trebui să avem grijă ca cei mici să-și descopere sexualitatea într-o intimitate normală, nu în pseudo-orgii filmate.

[Poate că greșesc, nu zic nu. Așa că dacă ești și părinte sau doar copilul cuiva, te invit să-ți spui părerea. Dar nu ataca oameni și nu folosi limbaj aiurea]”, a scris Cabral.

 

Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor decedați în accidentul aviatic din Coasta de Fildeș aduse acasă
Articolul anterior
Au mai rămas zile numărate până la „Maratonul Copiilor”
Articolul următor
Alte articole interesante