1-mere-beneficii-descopera-pixabay

Împușcături la Aeroportul Internațional Chișinău. Un cetățean străin a început să tragă

Autoritățile din Republica Moldova au raportat două victime.

Aeroportul din Chișinău, vândut de Avia Invest unei companii deținute de  familia Rothschild

„În urmă cu puțin timp la Aeroportul Internațional Chișinău, a avut loc un incident în care s-a folosit arma de foc de către un cetățean străin căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova”, anunță Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova.

Autoritățile confirmă două victime.

„În timpul însoțirii sale în zona sterilă pentru a fi returnat, acesta a luat arma unui polițist de frontieră și a rănit mortal 2 persoane”, anunță oficialii guvernamentali.

La fața locului a intervenit Brigada de poliție cu destinație specială FULGER care au reușit să anihileze agresorul care a făcut două victime.

„În acest moment pericolul a fost înlăturat. Agresorul a fost rănit și primește îngrijiri medicale”, spun oficialii.

Activitatea comercială și regimul zborurilor la acest moment continuă să fie întrerupte.

La fața locului sunt mai multe mașini de poliție și ambulanțe. Conform primelor informații, cel puțin o persoană, polițist de frontieră, a fost rănită. Acesta a fost împușcat cu propriul pistol de care l-a deposedat atacatorul. 

Oamenii care lucrează la Aeroport au fost evacuați din clădire, scrie Ziarul de Gardă.

Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care bărbatul a efectuat împușcăturile și nici cum a ajuns acesta cu armă la aeroport.

Momente de îngrijorare pentru pasagerii unui troleibuz din capitală. Șoferul care conducea mijlocul de transport a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un șofer de troleibuz de pe ruta nr.10 din Capitală a ajuns la spital, după ce a efectuat lucrări de schimbare a liniilor electrice.

Acesta ar fi fost electrocutat sau ar fi alunecat în timpul lucrărilor. Incidentul s-a produs pe 29 iunie, în jurul orei 7:00, iar șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Troleibuzul se deplasa pe direcția spre strada Kiev pe bd. Moscovei. La fața locului, echipa de intervenție medicală a fost imediat sesizată și a acordat primul ajutor șoferului rănit. În prezent, acesta se află sub îngrijirea medicilor la secția de urgențe a unui spital din Chișinău.

Avionul care a rămas cu un singur pasager după o întârziere a cursei de 18 ore

Un bărbat a așteptat 18 ore, un timp record, pentru a-și continuarea călătoria! Acesta a urcat în avion și a constatat că toți ceilalți pasageri care ar fi trebuit să zboare cu acest zbor au abandonat zborul. Bărbatul s-a fotografiat alături de membrii echipajului și a făcut glume pe rețelele de socializare.

Единственный пассажир самолета, пассажир, самолет, полет, рейс, экипаж самолета, забавный случай, 18 часов ожидания

Phil a fost singurul pasager care a stat aproape 18 ore în așteptarea unui zbor programat din Oklahoma către Carolina de Nord, primind în cele din urmă servicii VIP ca singur pasager al avionului.

Bărbatul, care locuiește în zona Greensboro, Carolina de Nord, a spus că a așteptat 17 ore și 52 de minute înainte de a se îmbarca din zborul din Oklahoma City la Charlotte.

Americanul a glumit într-un videoclip pe TikTok că a cumpărat toate locurile din avion pentru a evita „socializarea cu oamenii”.

Potrivit acestuia, în timpul zborului s-a împrietenit cu echipajul aeronavei. „Am glumit, am râs. Am făcut schimb de numere de telefon cu ei și încă schimbăm mesaje amuzante”, a spus bărbatul, conform upi.com.