REDUCERI! FĂRĂ GLUME! Ce poți să cumperi cu DOAR 1 LEU?

Mai în glumă mai în serios, dar de 1 aprilie Top Shop v-a pregătit REDUCERI senzaționale pentru produsele de TOP. Au fost micșorate prețurile până acestea au devenit catastrofal de mici. Pregătiți-vă să glumiți mult, dar să cumpărați și mai mult!

separator

În această zi, trebuie să fie cineva serios, de aceea, Top Shop a pregătit Oferte captivante și REDUCERI de până la -72%.

Mai mult, de 1 aprilie la orice produs achiziționat vă este oferit dispozitivul de curățare Rovus pentru care veți scoate din buzunar un singur leu, valoarea reală a acestuia fiind de 699 Lei.

De asemenea, aveți ocazia unică de a cumpăra Nutribulletul Roșu la preț de 999 Lei, Topperul Hero cu o REDUCERE de -60%, Setul de vase Stone Legend CopperLUX Maslenița la doar 899 Lei, perna anatomică Dormeo Dream Catcher la doar 199 Lei, Mărunțitorul Joy la 239 Lei, tenișii Walkmaxx Comfort la 359 Lei și multe alte Oferte interesante.

De asemenea, la procurarea platformei de slăbit prin vibrație Gymbit, primiți CADOU garantat Nutribullet Roșu în valoare de 2299 Lei. După cum vedeți prețurile nu glumesc, dar vă provoacă la shopping pe cinste.

Pe lângă REDUCERILE și Ofertele captivante vă așteaptă o mulțime de surprize. Magazinele Top Shop v-au pregătit un program pe cinste, astfel încât nimeni să nu se plictisească. La ora 12:00, în magazinul Top Shop Centru ( bul. Ștefan cel Mare și Sfânt, 64), cei mici se vor bucura de un Show al bulelor de săpun. La ora 16:00, la magazinul Top Shop c.c. Soiuz, picii se vor delecta cu un show de modelare din baloane lungi. Același program va fi prezentat și la magazinul Top Shop din c.c. Shopping MallDova, ora 18:00. Vă așteaptă și o prezentare a Nutribulletului și a tigăii electrice pentru clătite, unde veți putea savura un smoothie delicios și clătite apetisante.

De 1 aprilie surprizele se țin lanț, nu-i loc de glume. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul top-shop.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 195.

Gluma-i glumă, dar shoppingul va fi serios!

Un moldovean, tată a doi copii, a sfârșit tragic în Italia
Articolul anterior
A fost lansată platforma on-line escoala.chisinau.md, pentru înregistrarea copiilor în clasa I. Cum funcționează?
Articolul următor
Alte articole interesante