REDUCERI fără glume la Top Shop! Ce poți cumpăra cu doar 1 leu?

Mai în glumă mai în serios, dar de 1 aprilie Top Shop v-a pregătit REDUCERI senzaționale pentru produsele de TOP. Am micșorat prețurile până acestea au devenit catastrofal de mici. Pregătiți-vă să glumiți mult, dar să cumpărați și mai mult!

Pentru ca măcar cineva să fie serios în această zi, v-am pregătit Oferte captivante și REDUCERI până la -72%.

Mai mult, de 1 aprilie veți scoate din buzunar un singur leu pentru cratița pentru sosuri Delimano, valoarea reală a acesteia fiind de 399 Lei. Trebuie doar să alegeți unul din produsele Top Shop și cratița la doar 1 Leu vă aparține.

Doar acum, aveți ocazia unică de a cumpăra Nutribullet Pro Family cu -28% REDUCERE, setul din plapumă și perne Dormeo cu -50% REDUCERE, topperul Dormeo cu -42% REDUCERE, robotul de bucătărie Delimano PRO -50% REDUCERE, 2 seturi de cuțite Delimano la preț de 1, grătarul electric cu -40% REDUCERE și multe alte Oferte interesante.

După cum vedeți prețurile nu glumesc, dar vă provoacă la shopping pe cinste.

Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de Oferte este să accesați pagina top-shop.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați numărul 022 264 193. Shopping plăcut tuturor!

Deputatul Radu Marian, despre starea de urgență instituită pe 2 luni: E o decizie abuzivă
Articolul anterior
Un individ din Rezina și-a ucis mama în bătaie
Articolul următor
Alte articole interesante