Regina Elisabeta a devenit străbunică pentru a douăsprezecea oară!

Prințesa Beatrice, 33 de ani, și soțul ei, milionarul Edoardo Mapelli Mozzi, au devenit părinți. Nepoata reginei Elisabeta a II-a a născut sâmbătă noapte primul ei copil, o fetiță, la Spitalul Chelsea și Westminster din Londra, a anunțat luni Palatul Buckingham într-un comunicat.

„Bunicii și străbunicii noului bebeluș au fost informați și sunt încântați de această veste. Familia ar dori să mulțumească întregului personal de la spital pentru îngrijirea minunată. Alteța Sa Regală și copilul ei sunt amândoi într-o stare foarte bună de sănătate, iar cuplul așteaptă acum cu nerăbdare să-și prezinte fiica fratelui ei mai mare, Christopher Woolf”, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat.

De asemenea, într-o postare pe Twitter, prințesa Beatrice a spus că este „încântată” să „împărtășească vestea sosirii în siguranță” a fiicei cuplului. „Suntem încântați să anunțăm sosirea în siguranţă pe lume a fiicei noastre, sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 23.42, la Spitalul Chelsea and Westminster, din Londra. Mulțumesc echipei moașe și tuturor celor de la spital pentru îngrijirea minunată”, se arată în postare.

Prințesa Beatrice s-a căsătorit în plină pandemie, anul trecut, pe 17 iulie, cu Edoardo Mapelli Mozzi, un magnat italian divorțat, tatăl unui băiețel.

Beatrice este fata cea mare a lui Sarah Ferguson și a prințului Andrew, căzut în dizgrație din cauza unui scandal sexual.

Edoardo Mapelli Mozzi are afaceri cu imobiliare. Acesta i-a cerut mâna lui Beatrice în septembrie 2019, în timpul unui weekend romantic în Italia, țara lui de baștină.

sursa

Italia începe administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-Covid
Articolul anterior
Un student irakian al universității din Perm povestește cum a protejat o colegă de gloanțe. Ce vârste aveau persoanele care și-au pierdut viața
Articolul următor
Alte articole interesante