Regizor iranian, ucis de părinți pentru că la 47 de ani încă nu se căsătorise. Crima care a șocat întreaga țară

Un regizor iranian a fost ucis și dezmembrat de părinții săi, care erau furioși pentru faptul că, la 47 de ani, acesta nu era căsătorit. Babak Khorramdin se întorsese în Iran, de la Londra, de dorul celor care i-au devenit călăi. Cazul a șocat întreaga țară.

Bărbatul a fost omorât, după un scandal iscat în casa părinților săi, pe motiv că nu era căsătorit. Părți din cadavrul lui Babak Khorramdin au fost descoperite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului.

Agenția de știri Rokna a transmis că părinții au mărturisit că și-au ucis fiul și i-au aruncat trupul. De asemenea, ei au mărturisit că și-au ucis și fiica și ginerele cu ani în urmă, scrie Mirror.

Cei doi soți sunt acum arestați. „Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea”, a povestit tatăl regizorului, în fața anchetatorilor.

Corpul lui Khorramdin a fost descoperit pe strada Nafisi din Ekbatan. Poliția a percheziționat casa familiei și a descoperit dovezi ale crimei.

Babak Khorramdin și-a făcut studiile la Teheran, după care s-a mutat la Londra pentru mai mulți ani. Ulterior s-a întors în țara natală pentru a preda regie de film.

Regizorul a realizat mai multe lungmetraje și scurtmetraje cunoscute, inclusiv Crevice, Hole și Oath to Yashar, care spune povestea unui tânăr care se mută la Londra și simte lipsa părinților rămași acasă, în Iran.

Colegii din industria cinematografică au fost șocați când au aflat ce s-a întâmplat.

Parviz Jahed, cineast și critic, a scris pe Instagram: „Babak a fost cineast și acum câțiva ani l-am întâlnit deseori în cercurile culturale și artistice din Londra. Am auzit că îi era dor de familie și s-a întors în Iran, iar acum am văzut această veste oribilă și nu-mi vine să cred.”

sursa

Maestrul Nicolae Botgros a fost decorat cu Ordinul Recunoştinţei de către Biserica Ortodoxă Română
Articolul anterior
Live Eurovision! Natalia Gordienko evoluează cu numărul 14
Articolul următor
Alte articole interesante