Regizorul videoclipurilor lui MakSim a murit de Covid, la doar 42 de ani

Regizorul videoclipurilor lui MakSim a reușit să spună ce simțea înainte de a pierde lupta cu noul Cornavirus, în terapie intensivă, la numai 42 de ani.

Una dintre ultimele lucrări ale lui Vadim a fost un videoclip pentru piesa „Mulțumesc” a lui MakSim. Acum artista luptă și ea pentru viață, în terapie intensivă.

Vadim Shatrov a filmat videoclipuri pentru hiturile multor muzicieni, inclusiv pentru MakSim, Dmitry Malikov, Alsu, Dima Bilan, Yuri Shevchuk, Boris Grebenshchikov, grupul Splin, Animal Jaz.

Moartea lui Shatrov a fost raportată pe 29 iunie de către soția sa Janna Karabalaeva.

,,Azi dimineață a murit soțul meu Vadim. Afectarea pulmonară – 55%”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

Vadim a fost internat pe 22 iunie în stare gravă. În terapie intensivă, a petrecut câteva zile între viață și moarte, dar, cu toate acestea, a găsit puterea de a le relata prietenilor, pe Facebook, despre sănătatea sa.

Shatrov și-a făcut o promisiune: dacă va supraviețui, își va schimba radical viața.

,,Domnilor, mă grăbesc să vă informez că sunt acum în fruntea luptei dintre viață și moarte, fără o parte a plămânilor. Dacă supraviețuiesc, voi avea o viață nouă”, a scris bărbatul.

A doua zi starea sa s-a agravat, Vadim relatase că abia supraviețuise noaptea trecută. ,,Am murit de 17 ori în noaptea asta. Fiecare moarte era ca o bucată de somn. Le-am notat sub formă de prelegeri pentru posteritate, într-o manieră glumitoare. O jumătate de oră de neînțelegere completă cine sunt. Stau, plâng, mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața mea. Atât de frumos și incredibil”, a recunoscut bărbatul.

Regizorul a publicat ultima postare pe pagina sa de facebook, pe 26 iunie. El a povestit cum alți pacienți din secție mor din cauza coronavirusului.

Artista MakSim a fost internată în urmă cu aproximativ două săptămâni cu pneumonie. Aceasta luptă pentru viață, fiind conectată la aparat de oxigenare extracorporală a sângelui. Potrivit experților, această metodă de tratament este utilizată numai în cazuri extreme.

Marea Britanie a primit 6,02 milioane de cereri rezidenţă până la 30 iunie, dintre care 5,45 de milioane au fost soluţionate
Articolul anterior
Aleksandr Lukaşenko a ordonat închiderea frontierei cu Ucraina
Articolul următor
Alte articole interesante