Regizorul Viorel Mardare luptă cu cancerul. Să-l ajutăm împreună să învingă boala!

Regizorul, actorul și scenaristul Viorel Mardare a devenit un nume cunoscut grație spoturilor publicitare şi sociale, campaniilor și filmulețelor inedite pe care le-a realizat de-a lungul timpului ce au promovat Moldova și au avut scopul de a atrage mai mulți turiști în țara noastră. Viorel este autorul renumitului videoclip ,,Be Our Guest in Moldova”, care a devenit celebru în toată lumea, grație lui ,,Brad Pitt”, cel care a arătat întregii lumi frumusețile țării noastre și a promovat valorile Moldovei.

separator

Viorel Mardare a fost mereu apreciat de prieteni, colegi de breaslă și oameni din anturajul său și societatea civilă pentru talentul său, inspirația de a realiza lucruri frumoase și demne.

Astăzi, Viorel Mardare are nevoie mai mult ca oricând de ajutorul nostru. La vârsta de doar 36 de ani, cunoscutul regizor a fost diagnosticat cu cancer, adenocarcinom.După lungi și nereușite investigații în Moldova, o clinică din Germania a confirmat această diagnoză.

Boala i-a afectat rinichii, plămânii și ficatul. Viorel a acceptat provocarea, înțelege că lupta nu va fi ușoară, dar știe că poate conta pe susținerea noastră financiară și morală. Înțelege că lupta nu va fi ușoară și va avea nevoie de timp ca să se facă mai bine, dar speră să învingă tumoarea cu ajutorul medicilor, al unui tratament de ultimă generație care este foarte costisitor, dar și cu gândurile bune, optimismul și sprijinul nostru.

El își dorește din suflet să rămână “țintuit” doar în scaunul de regizor, să aibă mintea “zăpăcită” de idei ingenioase și nu de efectul medicamentelor, să fie „conectat” la pulsul realității și nu la aparatele din saloanele de spitale, să înșire pe foaie idei și nu denumiri de pastile.

Boala avansează foarte rapid, fiecare zi contează. Prietenii actorului au lansat o campanie de colectare de fonduri.

,,Pentru întrebări, „posâlci”, mesaje de susținere și alte detalii încurajatoare, vă rugăm să urmăriți și să scrieți în adresa acestei pagini. Vă asigurăm că tot ce spuneți o să ajungă la Viorel! Acum, EL are nevoie de liniște, gânduri bune și umărul vostru!”, au scris prietenii regozorului pe contul de facebook Viorel Must Go On.

Pentru donații online accesați linkul https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on.

Totodată, donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).

Să îl jutăm pe Viorel să trăiască și să creeze!

Pentru depuneri bancare sau transferuri în R. Moldova, puteți utiliza următoarele rechizite:

În MDL:
BC “MOLDOVA AGROINDBANK” SA
COD BANCAR: AGRNMD2X
Cod Fiscal: 1002600003778
Beneficiar: Mardari Viorel
IBAN: MD25AG000000022593453241
Cod Fiscal beneficiar: 0981106021176

În EUR:
BC “MOLDOVA AGROINDBANK” SA
BRANCH CODE: AGRNMD2X
SWIFT: AGRNMD2X
Telex: 163263 AGRO MD
BENEFICIARY: Mardari Viorel
IBAN: MD89AG000000022593453253

În USD:
BC “MOLDOVA AGROINDBANK” SA
BRANCH CODE: AGRNMD2X
SWIFT: AGRNMD2X
Telex: 163263 AGRO MD
BENEFICIARY: Mardari Viorel
IBAN: MD94AG000000022593453260

Haos în centrul Capitalei din cauza protestelor!

S-a creat un adevărat haos, la această oră, în centrul Capitalei din cauza protestelor susținătorilor Partidului Politic ”Șor”.

Informăm șoferii că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt traficul este restricționat, în special perimetrul străzilor Maria Cebotari- Sfatul Țării.

Pentru că transportul public este redirecționat, rugăm în special părinții să însoțească copiii, pentru a evita dezorientarea, rătăcirea și expunerea riscului acestora.

”Rugăm șoferii să evite centrul capitalei. Îi vom informa imediat ce traficul va fi reluat.”, anunță Poliția cu puțin timp în urmă.

Polițiștii au intervenit și au eliberat o bandă de circulație (spre sectorul Buiucani) pentru a elimina dificultatea în deplasare a serviciilor de urgență și să poată să se deplaseze copiii în siguranță dinspre instituțiile de învățământ.

De la începutul întrunirii, 24 de participanți, printre care 15 minori fără însoțitori, au fost conduși la inspectorat pentru identificare.

Una dintre persoane se afla în căutare.

VIDEO! Protest cu îmbrânceli și scandal între susținători PAS și cei ai lui ȘOR, în fața Parlamentului: ”Poliția, interveniți!”

Îmbrânceli și scandal între un grup de bărbați, susținători ai guvernării PAS și participanții la mitingul organizat de Mișcarea Pentru Popor. Deputata Marina Tauber a calificat acțiunea grupului de bărbați drept „tentativă de omor” împotriva protestatarilor, scrie unimedia.info.

În imaginile video putem vedea cum un grup de bărbați s-a îndreptat spre mulțime și a început să îi împingă cu violență pe participanții la miting, care scandau „Jos Maia Sandu”.

Drept răspuns, manifestanții au început să strige „Jos provocatorii!”.

Totodată, deputata Marina Tauber a declarat că ar fi vorba despre 20 de bărbați, care au provocat aceste violențe, acuzând poliția că nu a intervenit la timp, pentru evitarea situației date.

Mai mulți oameni au venit astăzi, în centrul Capitalei, pentru a participa la mitingul organizat de Mișcarea Pentru Popor. Mulțimea, echipată cu pancarte, se deplasează în mod organizat spre Parlament și scandează „Jos, Maia Sandu!”.

Așa ceva mai rar! Mesaje de scuze pentru incomoditățile create pe un șantier din Capitală: ”Pardon”

Așa ceva mai rar! Lucătorii unui șantier deschis recent în Capitală au decis să-și ceară scuze pentru incomoditățile create trecătorilor într-un mod inedit! E vorba de niște lucrări de construcție demarate în Centrul Chișinăului, pe strada pietonală Eugen Doga.

Mai exact, șantierul a fost înconjurat cu panouri care conțin mesaje prin intermediul cărora executorul lucrărilor își cere scuze de la trecători pentru eventualul dieranj creat pe parcursul executării acestora.

Vă prezentăm scuzele noastre de rigoare pentru eventuale incomodități. Pardon

Ne vom strădui să lucrăm ca albinuțele și să deranjăm la minim

În curând se va crea mai mult spațiu pentru emoții de neuitat.

Sunt mesajele afișate pe panourile respective.

Trecătorii sunt surprinși! Aceștia au spus pentru unica.md, că deși, de regulă, oamenii sunt nemulțumiți de zgomote și incomodități în cazul unor astfel de lucrări, cu asemenea mesaje frumoase nemulțumirea trece. Reacțiile lor au fost pozitive.

”E plăcut că își fac griji și chiar își cer scuze. Mai rar așa ceva!”, a declarat o trecătoare.

”Când vezi asemenea mesaje, nici nu te mai deranjează nimic”, susține un bărbat.

”E un gest frumos! Înseamnă că le pasă și de trecătorii care se plimbă pe pietonală.”, a spus o tânără.

Richard Gere va deveni tată din nou, la 69 de ani
Articolul anterior
Un copil de un an a fost lăsat singur în mașină. Părinții erau la plajă
Articolul următor