Regretatul actor Vladimir Găitan și soția lui au pierdut 7 copii. ,,Mi-am dorit atât de mult încât n-am conceput să fiu un tată sever”

Actorul român Vladimir Găitan a pierdut lupta cu o boală teribilă, cancerul limfatic, pe 10 noiembrie 2020, după mulți ani de suferință. S-a stins din viață cu regretul de a nu-și avea fiul și nepoțica aproape de el. De altfel, viața lui nu a fost deloc ușoară, de-a lungul anilor.

Ce bărbat fermecător era în tinerețe marele artist Vladimir Găitan! O boală  cumplită îl macină de 30 de ani, dar îndrăgitul actorul mai are și alte  dureri pe sufletul - Exquis

Actorul a fost extrem de atașat de copiii lui, mai ales de nepoțica din partea fiului. Asta pentru că și-a dorit întotdeauna copii și mai ales nepoți. Mai mult, actorul a mărturisit, într-un interviu dat în urmă cu câțiva ani, că el și soția lui au pierdut nu mai puțin de 7 copii.

‘Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soția a avut probleme grave de sănătate. Și am pierdut 7 copii – șapte sarcini, în diverse etape, chiar și un copil născut’, a spus actorul.

Vladimir Găitan a trecut prin perioade extrem de grele. El a fost victima Securității, care a făcut câteva anchete dure, iar apoi, când a venit pe lume fiul lui, a trecut printr-o altă încercare dificilă: soția lui a fost răpusă la pat după naștere.

„Am fost anchetat de Securitate cum nu doresc dușmanilor. Am trăit un coșmar. Iar când a apărut fiul meu, Alexandru, prețul a fost extraordinar: soția mea nu s-a mișcat din pat. Mi-am dorit atât de mult copii încât n-am conceput să fiu un tată sever’, a povestit Vladimir Găitan.

A murit actorul Vladimir Găitan | RFI Mobile

Vladimir Găitan a avut totuși doi urmași: fiul, Alexandru, care este finanțist la Londra și fiica, Floria, care a urmat aceeași carieră precum tatăl ei. Gloria lucrează la teatrul de Comedie, iar Alexandru a povestit că a încercat să-l convingă pe tatăl lui să se mute cu el la Londra, fără a avea însă succes.

Vladimir Găitan era mult prea legat de meleagurile românești, în ciuda a ceea ce a trăit în perioada comunistă.

sursa

O româncă și un indian adoptați de mici în Italia, și-au construit o familie minunată
Articolul anterior
Raliuri, filmate pe traseul Chișinău-Cimișlia. Au curs zeci de amenzi
Articolul următor
Alte articole interesante