,,Renaștem filarmonica! Renaștem împreună!” – un concert excepțional difuzat live de către echipa Filarmonicii Naționale!

Mai mulți artiști consacrați din țara noastră și tinere talente au evoluat în cadrul unui concert organizat live de către echipa Filarmonicii Naționale, la sediul Moldova-Film. Spectacolul ,,Renaștem filarmonica! Renaștem împreună!” a fost interpretat și difuzat live, în transmisie directă, acesta impresionând prin calitatea tehnică a sunetului și imaginii, interpretarea excepțională, profesionalism și măiestria  desăvârșită din partea tuturor participanților!

separator

Artiștii din Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale și soliștii Cătălin Advahov, Tatiana Costiuc, Viorica Agafița, Sergiu Mușat, Constantin Moscovici, Elena Demirdgean și Andrei Iurcu, alături de ansamblul Concertino, au încântat publicul virtual!

Evenimentul a fost prezentat de către Andrei Porubin și realizat cu susținerea delegației Uniunii Europene în Republica Moldova! Poți urmări concertul aici!

Filarmonica Națională ,,Serghei Lunchevici” urmează să fie restaurată integral după incendiul devastator din 24 septembrie. Cei care doresc să se alăture campaniei de colectare de fonduri o pot face accesând detaliile afișate pe pagina de facebook Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” – Moldova.       

O aplicație digitală a identificat oamenii infectaţi cu coronavirus prin sunetul tusei
Articolul anterior
671 cazuri noi de Covid-19, confirmate în ultimele 24 de ore
Articolul următor
Alte articole interesante