Replici dure pe Instagram. Mama lui David Manukyan susține că Olga Buzova era în stare de ebrietate atunci când a anunțat despărțirea de fiul său

După ce astăzi dimineață a anunțat în lacrimi că se desparte de rapperul Dava (David Manukyan), după o idilă de aproape un an și jumătate, Olga Buzova, în vârstă de 35 de ani, a fost atacată de mama fostului ei iubit. Femeia a vorbit extrem de dur despre vedeta TV, deși Olga se aștepta ca mama fostului ei, dimpotrivă, să o compătimească.

Potrivit lui Buzova, motivele despărțirii de rapper au fost infidelitatea și violența din partea sa. Buzova a spus că Dava a insultat-o ​​și chiar a agresat-o fizic. Vedeta reality show-ului „Dom-2” a publicat câteva mesaje din corespondența cu David, unde acesta i se adresa grosolan. Olga a menționat-o și pe mama lui Dava. Aceasta, într-una dintre felicitările sale, a numit-o pe Olga „miracol solar”. Olga spera că viitoarea ei soacră nu va aproba acțiunile fiului ei, dar s-a dovedit chiar opusul.

Surprinși de detaliile despărțirii cuplului, fanii s-au grăbit să îi reproșeze mai multe lucruri rapperului. În consecință, Anna, mama lui Manukyan, a „răsplătit-o” pe nora ei cu cele mai neplăcute cuvinte.

„Olia a adus-o pe sora ei la accident vascular cerebral. Acum s-a luat și de David?”, a scris femeia înfuriată.

O altă fană a comentat: „Sper să-i spui fiului tău că bătaia unei persoane în ajunul zilei ei de naștere nu este un lucru bun. Nu poți face asta. Groaznic”. La care mama lui Dava, referindu-se la fostul soț al lui Buzova, a scris: „Și Tarasov a bătut-o. Și acum, beată, face ,,story” în fața unei țări întregi”.

,,Și Tarasov a fost așa, acum David, nu ți se pare ,,amuzant”?”, a răspuns ,,soacra” lui Buzova, suportând cu greu despărțirea dintre Olga și fiul ei.

Olga Buzova, în vârstă de 35 de ani, i-a dat papucii iubitului ei, David Manukyan, în vârstă de 27 de ani.

Ca un student medic, Maria Marian își împărtășește emoțiile din anul VI de studiu la Medicină
Articolul anterior
Părinții fetiței italiene, moarte în urma unei provocări oribile pe tik tok, au decis să doneze organele acesteia: ,,Vom salva 4 vieți”
Articolul următor
Alte articole interesante