Rețeaua de magazine Walmart a retras din vânzare puloverul cu Moş Crăciun și cocaina

Un pulover controversat cu Moş Crăciun pe punctul de a priza cocaină a devenit bestseller pe site-ul Amazon, după ce a fost retras de la vânzare de pe versiunea canadiană a site-ului Walmart din cauza criticilor, scrie Mediafax.ro.

separator
Oficialii lanţului de magazine Walmart din Canada şi-au cerut scuze pentru comercializarea unui articol vestimentar de Crăciun, un pulover al cărui imprimeu îl arăta pe Moş Crăciun prizând cocaină.

Puloverul îl înfăţişa pe Moş Crăciun lângă trei linii similare celor de cocaină. Imaginea era însoţită de un text despre ninsoare, accentuând asocierea dintre zăpadă şi drog.

„Produsele sunt vândute de un terţ, nu aparţin Walmart şi nu întruchipează valorile noastre, deci nu au ce căuta pe site-ul companiei”, au comunicat reprezentanţii lanţului de magazine. „Am scos produsele de la vânzare. Ne cerem scuze pentru orice jignire neintenţionată pe care am fi putut să o provocăm”, au mai spus aceştia.

Între timp produsul care a făcut ocolul presei internaţionale a ajuns pe Amazon, în topul celor mai vândute articole din ultimele zile, ceea ce este regretabil.

Rusia şi Ucraina au ajuns la un nou acord privind livrarea gazelor naturale spre Europa
Articolul anterior
A moștenit talentul părinților săi! Smaranda Burlacu ne colindă de Crăciun
Articolul următor
Alte articole interesante