Revelion plin de emoții, în Israel! Anișoara Puică, alături de mari artiști români la Festivalul ,,Din România cu dragoste”

Un eveniment ce a devenit tradiție a ajuns anul acesta la cea de-a 14-a ediție. Mari artiști români au încântat publicul la Festivalul “Din România cu dragoste”, care se desfășoară în fiecare an, în Israel. Trei seri de spectacole pline de culoare, un adevărat maraton de cântec și dans, dinamism și explozie de voie bună au adus tradițiile mai aproape de românii și moldovenii stabiliți în Israel.

separator

Anișoara Puică, interpreta din Republica Moldova, a fost marea surpriză a acestei ediții. Artista a evoluat alături de artiști și nume sonore de peste Prut, împreună aducând în scenă momente memorabile.

,,În spatele cortinei, artiști de elită, dansatori plini de grație și pasiune ce-și trăiau intensele emoții, iar în sală, un public minunat ce ne-a răsplătit cu iubire și căldură, pe fiecare dintre noi. Acesta a fost “decorul” acestui festival! Mulțumiri cu iubire tuturor, fie-ne anul bun și să ne revedem mereu cu același drag! La mulți ani!”, comunică, pe rețeaua de socializare facebook, organizatorii festivalului “Din România cu dragoste”.

Interpreta Anișoara Puică a trăit emoții intense în noaptea dintre ani, alături de publicul din Israel!

Emilian Crețu împlinește astăzi 32 de ani! Actorul va sărbători în platoul emisiunii ,,Dora Show”
Articolul anterior
Victor Slav iubeşte din nou! Cine este seducătoarea brunetă
Articolul următor