Revista People îi caută pe cei mai sexy bărbați ai anului 2021

Femeile din toată lumea sunt invitate pentru a-i alege pe cei mai sexy bărbați, în acest an. Revista People a propus mai multe nume, iar competiția are mai multe categorii.

În 2021, misiunea revistei People e mai complicată. Anul acesta, femeile sunt chemate să-și aleagă favoriții fiecărei categorii, de la cel mai sexy star TV, la cel mai sexy proaspăt tătic. Iată categoriile și nominalizații!

Cel mai sexy star TV

Jared Padalecki

Kekoa Kekumano

Shemar Moore

Jensen Ackles

Paul Wesley

Cea mai sexy vedetă Marvel

Simu Liu

Tom Holland

Daniel Kaluuya

Chris Evans

Cel mai sexy burlac

Bill Gates

Alex Rodriguez

Tyler Cameron

Blair Underwood

Simon Baker

Cel mai sexy proaspăt tătic

Colin Jost

Derek Blasberg

Henry Golding

Jason DeRulo

Joshua Jackson

Bărbatul cu cel mai sexy zâmbet

Randall Park

Dev Patel

Michael B. Jordan

Noah Centineo

Omar Sy

Bărbatul cu cei mai sexy ochi

Hasan Minhaj

Chris Hemsworth

Paul Mescal

Patrick Dempsey

Oscar Isaac

Criză de apă pe glob! Apa menajeră ar putea fi transformată în apă potabilă, inclusiv cea de la toaletă. Soluții șocante ale ceretătorilor

Seceta și încălzirea globală au declanșat o adevărată criză a apei. Cercetătorii caută soluții disperate pentru a asigura oamenilor apă potabilă, însă unele dintre direcțiile în care se îndreaptă nu sunt tocmai îmbietoare. În viitoare am putea ajunge să bem… apă din toaletă, scrie realitatea.net

Din cauza secetei și a încălzirii globale, companiile de apă din Olanda caută noi surse de apă pentru viitor. Una dintre variantele pe care o iau în considerare este transformarea apei menajere în apă potabilă.

„Sunt diverse provocări majore în sectorul apei potabile. Mereu am avut probleme legate de calitatea apei. Acum avem probleme legate de substanțele chimice, dar și de cantitatea apei. Problema disponibilității este una urgentă”, a declarat  Jelle Hannema, director general companie de apă.

Inițiativa pare una disperată, dar și situația este una critică. În Olanda, ca în multe alte părți ale lumii, consumul crește de la un an la altul, în timp ce sursele de apă sunt tot mai afectate de vremea capricioasă.

ONU a avertizat încă de anul trecut că lumea se îndreaptă spre o criză iminentă a apei potabile. Asta în condițiile în care cererea va depăși cantitatea disponibilă cu 40% până în 2030. 

Copiii lui Kate Middleton, pregătiți de psihologi. Și starea psihică a prințesei nu este deloc una bună

Kate Middleton trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Soția prințului William a fost diagnosticată cu cancer, iar acum face chimioterapie. Potrivit surselor regale, starea ei psihică nu este deloc una bună, scrie protv.ro.

Cei trei copii ai cuplului regal, George, Charlotte și Louis, trec și ei prin momente foarte dificile. Conform celor mai noi informații, micuții primesc consiliere psihologică pentru a face față acestei perioade grele cu care se confruntă mama lor.

Încă de când au aflat despre diagnosticul crunt, Kate și William au făcut tot posibilul să îi protejeze pe cei trei copii.

Dezvăluirea diagnosticului lui Kate Middleton, făcută în mod strategic pe 23 aprilie, a coincis cu începutul vacanței de Paște a copiilor, permițându-le acestora să le explice situația micuților într-un mediu calm și fără influența comentariilor din exterior. Prințesa și-a dorit foarte mult ca micuții ei să nu fie afectați psihic și emoțional, de aceea a cerut ca ei să primească sprijin psihologic în această perioadă, departe de mediul școlar.

Acest lucru reflectă lecțiile învățate după moartea tragică a lui Lady Di, când prinții William și Harry s-au confruntat cu pierderea mamei lor fără o pregătire emoțională adecvată. În efortul de a preveni ca proprii lor copii să treacă prin traume similare, Kate și William iau măsuri pentru a se asigura că sunt pregătiți pentru orice eventualitate.

În aceste vremuri dificile, solidaritatea și sprijinul reciproc au devenit esențiale pentru a rămâne puternici în fața adversității. În timp ce lumea privește cu speranță, Kate Middleton își continuă lupta curajoasă împotriva cancerului, inspirând milioane de oameni prin determinarea sa.


Un bărbat a crezut că Irina Shayk s-a îndrăgostit de el și i-a trimis 112.000 €. În spatele profilului fals era, de fapt, cumnata lui

O instanță din Verona, Italia, are pe rol un proces de înșelăciune aproape ireal, în care victima este un bărbat din localitate. Timp de aproape 10 ani, acesta a trăit o poveste de dragoste cu o femeie „din Grecia”, care nici măcar nu există, căreia i-a trimis în total 112.000 de euro.

Andrea Scolari a avut timp de 10 ani o relație virtuală cu o femeie care i-a spus că se numește Jackie, este avocată în Grecia și fost model. Femeia și-a creat online un profil fals, folosind fotografia supermodelului Irina Shayk, potrivit Corriere della Sera.

În toată această perioadă, cei doi nu s-au întâlnit niciodată și au păstrat legătura doar online și la telefon, însă lui Andrea nu i s-a părut nimic bizar. Prin urmare, atunci când „iubita” lui a început să-i ceară bani sub pretextul că fiica ei s-a îmbolnăvit n-a stat deloc pe gânduri. Mai mult, i-a dat lui Jackie toți banii lui și chiar s-a împrumutat, ca să o poată ajuta. În schimb, apropiații lui Andrea Scolari s-au prins că la mijloc era ceva necurat. Au încercat să-l avertizeze, însă acesta nu au vrut să-i asculte.

Când au văzut că situația lui se complică tot mai mult și risca să fie evacuat din casă, colegii bărbatului s-au adresat unei emisiuni tv din Italia, care urmărește astfel de cazuri. Nu a trecut mult timp și Andrea a fost pus în fața adevărului crunt. Ulterior au fost sesizate autoritățile și s-a aflat că în spatele profilului fals și al escrocheriei se afla fosta lui cumnată, Angelica Biffino, sora soției de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani. Aceasta, însă, spune că este complet nevinovată și și-a angajat un avocat care să-i susțină cauza. Procesul în care Angelica Biffino este acuzată de înșelăciune va începe în câteva zile. În cadrul procedurii au fost citați ca martori și reporterii de la emisiunea care a tratat cazul italianului. Andrea Scolari îi cere fostei cumnate despăgubiri morale și materiale în sumă totală de 160.000 de euro.

Autoritățile de la Moscova au luat o decizie radicală în privința jurnalistului Dmitri Muratov, la scurt timp după ce acesta a primit premiul Nobel
Articolul anterior
Irina Shayk, apariție chic alături de fiica ei, în vârstă de 4 ani
Articolul următor