Revoltător. Un taximetrist a fost ucis în bătaie de către pasagerul pe care îl deservea

Un taximetrist în vârstă de 58 de ani din Florești, a fost ucis în bătaie și aruncat într-un câmp, acolo unde a fost găsit fără suflare. Totul s-a întâmplat seara, pe întâi decembrie.

separator
Potrivit poliției, un tânăr de 18 ani, originar dintr-o localitate din Florești, a făcut o comandă de taxi pentru a ajunge la o destinație. După ce mașina a ajuns la ușa acestuia, tânărul a urcat în automobil și a pornit la drum. Nu se știe care este adresa la care urmă să ajungă pasagerul.

În timpul călătoriei, lângă satul Putinesti, individul s-a luat la ceartă cu șoferul, scrie protv.md. Enervat, clientul l-a scos pe taximetrist din automobil, l-a bătut și l-a aruncat într-un câmp de acolo, susțin polițiștii. A urcat la volanul mașinii de taxi și a plecat. Individul nu a ajuns prea departe. La intrare în satul Alexeevca, din raionul Florești, acesta a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe șosea și s-a răsturnat cu mașina. După impact, infractorul a coborât din mașină și a fugit, lăsând vehiculul avariat pe marginea șoselei. A două zi, văzând că nu se mai întoarce acasă, rudele victimei au sunat la poliție și s-au plâns că de mai bine de 24 de ore bărbatul a plecat la muncă și nu s-a mai întors, iar la telefon nu mai răspunde. Astfel, oamenii legii au început căutările.

Polițiștii au găsit mașină bărbatului, care era răsturnată și abandonată la intrare în satul Alexeevca, iar după mai multe căutări, autoritățile au descoperit și cadavrul victimei. În urmă invetigatiilor, suspectul a fost identificat. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă inchisore de până la 15 ani sau detenție pe viață.

Vine Moș Nicolae! Cărți bune cu reduceri de 50%, în câteva librării din Capitală
Articolul anterior
Senzațional! Două tinere din Chișinău au câștigat concursul ,,Miss România 2018”
Articolul următor
Alte articole interesante