A ridicat publicul în picioare. Orchestra Fraților Advahov a susținut un concert extraordinar în Serbia!

Orchestra Fraților Advahov a susținut un concert extraordinar la deschiderea oficială a Festivalului de Film și Muzică „Kustendorf”, ediția a XII-a, ce a avut loc pe 11 ianuarie, la Mecavnik, în Serbia. Frații Advahov au fost onorați de invitația primită din partea lui Emir Kusturica, unul dintre cei mai cunoscuți regizori din lume.

separator
„Kustendorf” este unul dintre cele mai mari Festivaluri de Film și Muzică din Europa, unde printre invitații speciali au fost nume celebre, precum Jonny Deep, Monica Bellucci, Audrey Tautou, Jacques Audiard, regizorii Nikita Mikhalkov, Andrei Koncelovski și multe alte celebrități.

„Emir Kusturica ne-a primit foarte cald și la un nivel foarte înalt. Am rămas profund impresionați de faptul că regizorul cunoștea pe dinafară aproape tot repertoriul nostru. A venit personal să ne intâlnească și a stat la toate repetițiile noastre”, au dezvăluit artiștii.

Potrivit fraților Advahov, Emir Kusturica a rugat ca programul să nu fie scurtat, ba din contra să mai fie adăugate piese din repertoriul orchestrei. Astfel, la concert au răsunat și piese pe care nu orchestra nu planifica să le cânte, potrivit unui comunicat lansat de către artiștii participanți în cadrul festivalului.

„Mare a fost bucuria noastră când am observat că publicul a început să ne aplaude frenetic și chiar să danseze. A fost un concert extraordinar și ne-am dori să avem și acasă astfel de evenimente, unde publicul dansează și trăiește emoția de pe scenă împreună cu noi”, au mai declarat Frații Advahov.

Trei motive pentru care micul dejun este cea mai importantă masă a zilei
Articolul anterior
Tendințe 2019: Șuvițe luminoase în păr
Articolul următor
Alte articole interesante