Rihanna a făcut declarații în premieră despre relația cu miliardarul Hassan Jammel

Rihanna a vorbit în premieră despre relația sa cu omul de afaceri Hassan Jameel, cu care formează un cuplu din anul 2017. Cei doi au ambii vârsta de 31 de ani.

separator
Într-un interviu pentru Interview Magazine, artista a făcut dezvăluiri despre viața ei amoroasă, dar și despre planurile de viitor. Întrebată cu cine se întâlnește în prezent, Rihanna a răspuns: „Caută pe Google”.

În momentul în care a fost întrebată dacă este îndrăgostită, artista a spus: „Desigur că sunt”.

Dar încă nu poate să spună nimic despre căsătorie.

„Doar Dumnezeu știe asta. Noi facem planuri și Dumnezeu râde, nu?”, a afirmat Rihanna despre nuntă.

Totuși, ea își dorește copii „mai mult decât orice pe lume”.

„Doar în ultimii ani am început să realizez că trebuie să îmi fac timp pentru mine deoarece sănătatea mea mintală depinde de asta. Dacă nu ești fericit, nu vei fi fericit chiar dacă faci lucruri pe care iubești să le faci. Aș simți totul ca pe o obligație. Nu vreau să simt munca ca pe o obligație. Cariera mea este scopul meu și nu ar trebui să se simtă altfel decât un loc fericit”, a explicat Rihanna, citată de USA Today.

De asemenea, ea a făcut o prioritate din iubitul ei. Rihanna, declarații în premieră despre relația cu Hassan Jammel

„Am intrat într-o relație nouă și contează pentru mine. M-am gândit că trebuie să îmi fac timp pentru asta. Așa cum îmi îngrijesc munca, trebuie să am grijă și de asta (n.r. de relație). Închid totul timp de două zile, câteodată și trei zile”, a spus artista originară din Barbados.
„În calendarul meu acum avem infamul ”P” care înseamnă zile personale. Este un lucru nou”, a completat ea. „Obișnuiam să mă simt vinovată când îmi luam liber. Dar cred că nu întâlnisem pe cineva care să merite”, a subliniat Rihanna.

Sursa

Ce costume de baie sunt în tendințe vara aceasta?
Articolul anterior
Accident în satul Prepelița, raionul Sângerei
Articolul următor
Alte articole interesante