Robin Williams a avut cea mai tristă moarte a unei celebrităţi

Robin Williams, desemnat cu „Cea mai tristă moarte a unei celebrităţi”. „Îşi pierdea minţile, iar el ştia asta.”

Pe 11 august 2014, întreaga lume a avut un şoc. Actorul de comedie, care putea aduce un zâmbet pe fiecare chip, s-a sinucis la 63 de ani, după o luptă chinuitoare cu depresia. În primă instanţă, Williams a fost diagnosticat cu Parkinson, însă autopsia a relevat că starul hollywoodian avea boala Lewy, care-i afecta memoria şi capacitatea de-a se mişca. Această tulburare poate declanşa demenţă şi halucinaţii, scrie clickpentrufemei.ro.

În ultimele sale zile de viaţă, Robin îşi pierduse abilitatea de a-i face pe ceilalţi să râdă şi, în ciuda sprijinului familiei şi al prietenilor, acesta continua să se adâncească într-un hău din care, din păcate, nu şi-a mai revenit niciodată.

„Robin îşi pierdea minţile, iar el era conştient de acest lucru”, a declarat soţia sa, Susan Schneider, în noua biografie a regretatului superstar, Robin, scrisă de Dave Itzkoff. Conform celor publicate de Vanity Fair, văduva l-a descris pe Williams ca pe o „aeronavă 747 care se pregătea să aterizeze fără frâne” după ce actorul terminase lucrul la filmul Night at the Museum.

Cu toate că au trecut aproape 7 ani de la dispariţia sa, lumea şi-l aminteşte pe Robin Williams şi încearcă încă să accepte moartea lui. Cu numai câteva zile înainte de cea de-a 70-a aniversare a comicului, marcată în 21 iulie 2021, Jeras Ikehorn a pus, pe Twitter, o întrebare interesantă – Moartea cărei celebrităţi o regretă cel mai mult? În timp ce unii au răspuns că pierderea Prinţesei Diana i-a afectat cel mai mult sau că lui Michael Jackson îi duc cel mai mult dorul, numele lui Robin Williams a început să apară tot mai des în răspunsurile celor interesaţi de subiect.

Loreda Groza îşi surprinde fanii cu o nouă schimbare spectaculoasă
Articolul anterior
Primele imagini ale fiicei lui Cristofor Aldea-Teodorovici la aproape un an de la naştere
Articolul următor