Rochii de supermodel!

Renumitul fotograf de la Hollywood,

separator
Mario Testino și-a deschis expoziția de fotografie „In Your Face”. Cu toate că expoziția a fost una specială, cei prezenți au fost impresionați mai mult de frumoasele fotomodele Victoria’s Secret,ce au purtat ținute care le-au evidențiat formele ideale.

Alegerea vestimentară a ingerașului Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, a fost una neobișnuită și specială.  De lungimea unui maiou, creația vestimentară a acoperit posteriorul fotomodelului, doar cu o bucățică de broderie. Iar la capitolul încălțăminte, Candice a ales niște sandale negre, care au continuat cu barete până la genunchi.

Un alt model Victoria’s Secret, lituanianca Edita Vilkeviciute, a purtat o rochie neagră mini, care i-a lăsat porțiuni din abdomen la vedere datorită unor decupaje laterale.

 

Modelul Constance Jablonski, a avut o apariție mai neobișnuită. Aceasta a purtat o rochie cu un slit adânc pe picior, un decolteu adânc în față și două decolteuri pe laterală.

Alessandra Ambrosio, invitată și ea la eveniment, a ales să-și scoată piciorul la vedere cu o rochie neagră maxi.

Modelul Gisele Bundchen, care este însărcinată în cinci luni, a purtat o rochie neagră până la genunchi și un sacou negru de satin. Chiar dacă a ales o ținută mai conservatoare, Gisele s-a remarcat datorită picioarele tonifiate și subțiri.

 

Sursa: http://procinema.ro/

Nadin Style organizeză “Fashion Breakfest” în scopuri caritabile!
Articolul anterior
Radu Sârbu va fi din nou tătic
Articolul următor
Alte articole interesante