Rochiile de vis din noua Colecție Couture „Ariadna’s Dreams” au prins aripi

Aseară, în cadrul unui show inedit, designerul Diana Voevuțki și-a prezentat noua Colecție Couture „Ariadna’s Dreams”. Evenimentul a avut loc într-un restaurant select din Capitală, unde invitații au admirat rochii elegante și diafane, de o frumusețe rară, parcă desprinse din poveste. Toate ținutele au fost create din cele mai fine și alese stofe, cu broderii lucrate manual de către albinuțele brandului Ariadna.

separator
Potrivit gazdei evenimentului, această colecție este una de suflet la care s-a lucrat cu emoții, timp de câteva luni. De asemenea, Diana ne-a mărturisit că își propune să atingă un nou nivel couture în țara noastră, demn de podiumurile de la Paris.

„Întotdeauna mi-am dorit să fac rochii mai speciale, fiindcă toată lumea consideră, că în Moldova se fac doar rochii de nașă. Am vrut să sparg aceste stereotipuri și să aduc ceva mai diferit, mai elegant, mai deosebit. Ceva demn de podiumurile coture și cred că mi-a reușit. Am vrut să fie o seară magică, de poveste. Fiecare rochie poartă un anumit mesaj. De asemenea, pe viitor ne propunem să aducem alte colecții, cum ar fi: rochiile de seară și cele de mireasă. Surprizele abia urmează să vină!”


Oaspeții au avut ocazia de a admira și câteva MINI rochii din colecție, care au fost create pentru micile prințese.

Showul a fost moderat de interpreta Aliona Moon, iar cei care au încântat publicul au fost vioristul Grigore Garadja și interpretul Marcel Roșca.
Una dintre modelele acestei prezentări a fost și Viorela Dimici, care a purtat o rochie de regină. Ea ne-a spus că este mândră, că în țara noastră, există astfel de designeri ca Diana Voevuțki.
„Rochia pe care o port astăzi este o rochie inedită, cum nu s-a mai făcut la noi. Ador foarte mult acest stil. Diana Voevuțki este cea care le-a creat, este femeia care are atâta talent și atât mult gust în ea, încât tot ceea ce ați văzut astăzi este absolut viziunea ei, ceea ce ea visează de foarte mult timp, să se implementeze în realitate. Show-ul care l-am făcut astăzi, s-a muncit foarte mult la el. Am vrut, să vă teleportăm într-o lume aparte, într-o lume de basm, mai ales că ne așteaptă Revelionul. Și sper, că am reușit să redăm atmosfera care este în sufletul și în inima creațiilor acestea.”

La sfârșitul serii, fiecare invitat a plecat acasă cu cadouri. Mai jos, îți prezint în fotografii magia rochiilor din Colecția Coture „Ariadna’s Dreams”!!!Minus 55 de kilograme și un nou look! Această femeie este de nerecunoscut acum
Articolul anterior
Pe 12 decembrie, Ady Carp te invită la concertul său aniversar! Vezi care vor fi surprizele serii
Articolul următor
Alte articole interesante