Rochiile purtate pe covorul roşu! Ce se întâmplă cu ținutele celebrităţilor după marile evenimente

La fiecare festival sau decernare de premii, admirăm ținutele uimitoare ale vedetelor de pe covorul roşu, una mai interesantă decât alta, fără să ne gândim la ce se întâmplă cu acestea după aceea. Este greu de imaginat că o vor mai purta a doua oară, deci ce fac vedetele cu rochiile în care au strălucit?

Cele mai multe celebrități nu-și cumpără ținutele de pe covor roșu. Stiliştii celebri trimit solicitări către casele de modă renumite și aleg apoi o rochie dintre cele propuse. Unele vedete au contracte cu anumiți designeri. De pildă, actriţa Kristen Stewart reprezintă brandul Chanel, de aceea poartă hainele oferite de acest brand.

Designerii împrumută rochiile pe o perioadă de cel mult două zile, urmând ca după eveniment să fie returnate. Sunt şi situaţii în care actrițele pot primi o rochie cadou. Pe de altă parte, sunt şi artiste care preferă să-şi cumpere singure rochiile pe care le poartă pe covorul roșu. Motivul? Mostrele au, de obicei, numai mărimi mici, așa că nu este deloc ușor pentru unele actriţe mai plinuţe să găsească o rochie să le avantajeze.

Unele branduri împrumută aceleași rochii mai multor vedete

În 2006, stilista actriţei Reese Witherspoon a fost șocată să afle că rochia Chanel pe care artista o purtase ​​la Globurile de Aur mai fusese îmbrăcată de o altă actriţă, Kirsten Dunst, cu trei ani înainte. A fost atât de supărată, încât a transmis casei de modă că nu va mai accepta nimic în viitor și le-a cerut celorlalți clienți celebri să-i urmeze exemplul.

Unele rochii sunt scoase la licitații caritabile

După ce se termină evenimentele la care sunt purtate, unele rochii pot fi scoase la licitație, iar banii cu care sunt cumpărate pot fi direcționați în scopuri caritabile. În 2020, stilistul vedetei Elizabeth Stewart a organizat o licitație la care au fost prezentate şi vândute cele mai frumoase rochii purtate de vedete.

Atunci a fost vândută rochia galbenă pe care Cate Blanchett a purtat-o ​​la Globurile de Aur din  anul 2020, precum și rochia roz a lui Jennifer Lopez pe care a etalat-o la American Music Awards din anul 2018. Cum pandemia de covid-19 abia începea, veniturile au fost donate unei organizații non-profit pentru a oferi cele necesare lucrătorilor din domeniul sănătății.

Rochiile purtate pe covorul roşu sunt modificate

Cum conceptul de sustenabilitate a devenit popular în ultima perioadă, unii designeri modifică rochiile cu care celebritățile au defilat în trecut pe covorul roşul şi le propun altor vedete. Alteori, rochiile de covor roșu intră în garderoba celebrităților. Dakotei Fanning i-a plăcut atât de mult rochia ei roz mini pe care a purtat-o ​​la premiera filmului „Coraline‟ (2009), încât a decis s-o poarte la balul de absolvire a liceului, iar fanii i-au admirat alegerea.

Unele vedete îşi împart ținutele cu rudele

Kris Jenner a fost văzută purtând aceeași rochie pe care a îmbrăcat-o fiica ei, Kim Kardashian, cu un an mai devreme. Şi Angelina Jolie le dă rochiile ei fiicelor. În 2021, fiica ei, Zahara, a apărut pe covorul roșu purtând rochia pe care faimoasa ei mamă a îmbrăcat-o în 2014.

Actrița a spus că Zahara a vrut să promoveze sustenabilitatea: „Ar trebui să ne uităm la ce avem deja şi să refolosim.”

sursa: www.clickpentrufemei.ro

Înmormântare de lux la Iași. Cavoul a costat o avere, iar autoritățile au trebuiat să ia măsuri speciale

Sicriul cu trupul lui Costel Corduneanu a fost depus la un local de lux din Iași. Familia a decis ca acesta să rămână închis pe parcursul priveghiului. Apropiații și-au motivat această hotărâre, precizând că boala și-a pus amprenta asupra fostului luptător, scrie evz.ro.

Costel Corduneanu, înmormântare de lux la Iași

Apropiații lui Costel Corduneanu a decis să păstreze sicriul închis pe durata priveghiului. Astfel, cei care au mers la localul de la marginea Iașiului pentru a-și lua rămas bun de la fostul luptător nu l-au putut vedea pentru ultima dată.

Rudele spun că trupul său a fost măcinat de boală și își doresc ca acesta să rămână în amintirea oamenilor cu o altă imagine.

Priveghi de lux

În memoria acestuia, familia a organizat un priveghide lux, la care au luat parte cei mai cunoscuți maneliști din România. De asemenea, aceștia vor cânta la căpătâiul lui Costel Corduneanu și în această seară, ultima de priveghi.

Înmormântarea fostului luptător va avea loc mâine. Pe lângă priveghi, familia s-a ocupat de toate detaliile legate de înmormântare. Sicriul va fi depus într-un cavou impunător din marmură neagră, care ar fi costat câteva mii de euro.

Pe crucea care va fi pusă la mormântul acestuia a fost scris mesajul: „Nu te vom uita niciodată, Legenda noastră!”.

Măsurile luate de autorități pentru înmormântarea lui Costel Corduneanu

Oamenii legii au măsuri suplimentare pentru siguranța publică, având în vedere că la înmormântare vor lua parte capi ai lumii interlope. Pe parcursul funeraliilor, polițiștii și jandarmii vor  fi prezenți pe străzile din Iași.

„În cadrul activităților curente desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Iași se vor dispune măsuri legale pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător. În acest sens, dispozitivul de ordine și siguranță publică va fi adaptat situației operative din teren și va acționa în dinamică, conform competențelor legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Forme de cancer care pot fi depistate din timp. Care sunt simptomele

A avea cancer nu înseamnă neapărat o condamnare la moarte. De regulă, medicul pune diagnosticul crunt doar după apariția primelor simptome, după ce boala s-a răspândit în corp sau tumora a crescut astfel încât să poată fi detectată la testele imagistice.

Cum se manifestă diferitele forme de cancer

Cu toate acestea sumt mai multe forme de cancer care pot fi diagnosticate înainte de primele simptome. Evident șansele de supraviețuire cresc pe măsură ce boala este diagnosticată încă din stadii incipiente.

Sunt câteva forme de cancer de piele pe care medicul le poate depista cu ochiul liber, dar diagnosticul îl pune doar după biopsie. Din păcate, boala poate recidiva, iar tumora crește nedetectată chiar și zece ani. Cazul Ronei Hartner este cât se poate de elocvent.

În stadiul incipient, cancerul nu se manifestă în vreun fel anume, încă un motiv în plus pentru pacienți să respecte indicațiile medicului și să se prezinte regulat la cabinet pentru controalele periodice. Formele de cancer  simptomatic sunt formele care se manifestă prin simptome evidente și care trebuie diagnosticate din timp pentru ca tratamentul să aibă efect.

Simptomele diferă în funcție de tipul și stadiul bolii. De exempu, cancerul vezicii urinare se manifestă prin urinare cu sânge, în timp ce migrenele teribile constante pot indica prezența unui cancer cerebral

Simptomele se dezvoltă odată cu tumora sau masa canceroasă, care a crescut suficient de mult încât să împingă organele și țesutul. Acest lucru impică o durere insuportabilă pentru pacient și totodată schimbă modul cum acționează organele din apropierea tumorii. Ca în cazul tumorii cereblare care pune presiune asupra efectului, iar pacientul ajunge să-și piardă vederea.

Alte forme de cancer, cum sunt cele hepatice sau pancreatice sunt în mișcare constantă. Pe când cancerul prostatic se manifest și dezvoltă lent. De atlfel, una din cauzele pentru care pacienții în vârstă refuză să mai urmeze tratamentul pentru că riscă să moară din alte cauze.

Forme de cancer pe care doctorii le pot diagnostica din timp

Sunt forme de cancer pe care doctoriile pot diagnotica înainte ca primele simptome să afecteze calitatea vieții pacientului. Și aici vorbim de afecțiunile canceroase care afectează prostata, sânii, colonul, rectul, uterinul sau piele. Afecțiuni care pot fi depistate la testele de rutină.

Istoricul medical, vârsta, sexul sau moștenirea genetică sunt factori indicatori care dictează când ar trebui să se înceapă screeningul și frecvența de asemenea. Semne care arată că trebuie să mergi la un control:

  • tuse cu sânge,
  • sânge în scaun sau urină,
  • nodul la sân, testicule, sub braț,
  • pierdere inexplicabilă, dar vizibilă în greutate,
  • durere inexplicabilă severă de cap, gât, piept, abdomen sau pelvis.
  • Aceste și alte semne și simptome vor fi evaluate.

Dacă vrei să abordezi un stil de viață sănătos, solicită o consultație gratuită cu un specialist care să te ajute să abordezi corect pașii. Nu ezita, accesează Centrul Onlin de Nutriție și Sport al Galinei Tomaș, din orice colț al lumii, pentru a găsi răspuns la orice întrebare și a primi ghidare corectă!

sursa

Un tânăr moldovean a murit în Franța, în urma unui accident de muncă. Familia cere ajutor

Un tânăr moldovean de 26 de ani a murit în urma unui tragic accident la locul de muncă în Franța. Cazul a avut loc pe 16 aprilie, scrie zugo.md

Anunțul a fost făcut de către prietenul lui Dan Buzdugan, Daniel Balan, într-un mesaj pe rețelele sociale.

„La data de 16 aprilie, hînceșteanul Dan Buzduganu, în vârstă de 26 de ani, a murit subit în  urma unui accident la locul de muncă. Pentru a-i repatria trupul neînsuflețit din Franța în Republica Moldova, este nevoie de o sumă mare de bani, sumă de care familia acestuia nu dispune. Orice mică donație, contează!”, se arată în mesajul prietenului tânărului.

Toți cei care vor să ajute familia lui Dan Buzdugan pot dona la următoarele date bancare:

Titular de cont: Bogdan Buzduganu

BIC: TRWIBEB1XXX

IBAN: BE47 9675 7960 5880

IBAN:FR35 3000 2006 0400 0001 9451 J18

Code B.I.C: CRLYFRPP

Olga Cojuhari

Cont Lire Sterline.

Daniel Balan

Codul băncii: 04-00-75

Număr cont: 62602888

Ce relație are Jennifer Lopez cu fosta soție a lui Ben Affleck. Gestul pe care diva îl va face de Crăciun
Articolul anterior
,,Întoarceți-vă acasă!”. Interpreta rusă Irina Allegrova a îngenuncheat în timpul unui concert
Articolul următor