Rockit Conference aduce 20 de speakeri în cadrul ediției online 2020

Pandemia Covid-19 a schimbat rutina, relațiile și ne-a adus față în față cu noi înșine. „Noul normal” în realitatea pandemiei Covid-19 este unul ce aduce cu sine multe schimbări în toate domeniile. Despre soluții pentru industria creativă, media și dezvoltare de conținut se va vorbi și la cea de-a IX-a ediție a Rockit Conference, unde mai mulți speakeri vor prezenta idei și rezolvări pentru adaptarea la „noul normal”.

separator

A 9-a ediție marca Rockit Conference va aduce participanților peste 20 de experți stelari internaționali, ascultați de o comunitate de pasionați ai lumii digitale. Pe 8 și 9 mai speakeri vor vorbi despre soluțiile și răspunsurile pentru adaptarea la „noua realitate”.

În cadrul conferinței vor fi prezentate trei secțiuni de discuții: soluții pentru industria creativă și dezvoltarea conținutului, soluții pentru educație și smart living și soluții pentru antreprenori, startup-uri și afaceri. Pentru fiecare dintre categorii au fost aleși specialiști din diverse domenii, care vor fi aproape prin live pentru a-și povesti experiențele la nivel global și pentru a oferi cele mai eficiente soluții și strategii.

În perioada de autoizolare, atenția consumatorilor este țintă pe produsele media care apar ceea ce face cererea mai mare, iar viteza de livrare și calitatea produsului sunt la mare solicitare. Rockit Conference „Don’t panic: Finding solutions for the new reality” a dedicat o secțiune aparte creării de conținut și creativității, unde vor vorbi peste zece speakeri.

La această secțiune vor evolua personalități precum producătoarea creativă și cosilieră pentru RevThink Lidia Scarlat, proaspăt nomilizata în lista Forbes Russia „30 under 30” și deținătoarea câtorva podcasturi, Kris Vazovsky, video bloggerul Vicu Țurcanu și Eleni Kolliga, consultantă în Digital Marketing. De asemenea, vor evolua directorul companiei creative Grape, Yurii Hladkyi; experta în marketing, Kamile Kaselyte, strategista în marketing la Atlantic Council; comediantul din Armenia, Narek Margaryan și bloggerița Valeria Lungu. Specialiștii vor pune în discuție și strategiile prin care brandurile și organizațiile media ar trebui să își adapteze materialele la tendințele noii realități pentru a supraviețui.

Rockit Conference a fost lansată în 2014, fiind dedicată educației, comunicării și transformării digitale. Unul dintre misiunile conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri, a aduce impact și soluții alături de experți și colegi internațional.

Evenimentul este organizat de către Rockit Academy și Digital Communication Network cu susținerea Biroului pentru Educaţie şi Cultură al Departamentului de Stat al Statelor Unite. #rockitconference #digicomnet

Poți urmări mai multe detalii Rockit Conference 2020, pe www.rockit.digital

Rockit Conference 2020 event

Rockit Conference

Link-uri utile:
Vladimer Botsvadze
Yurii Hladkyi
Kris Vazovsky
Vicu Turcanu
Eto Buziashvili
Valerie Lungu
Narek Margaryan
Lidia Scarlat
Eleni Kolliga
Kamile Kaselyte

O angajată a Spitalului din Soroca a decedat de Covid-19
Articolul anterior
Ieri, un magazin din Soroca a oferit pâine gratis pentru sufletele răposaților, grație gestului unei femei
Articolul următor
Alte articole interesante