Rod Stewart s-a oferit să plătească pentru radiografiile celor care sunt pe listele de aşteptare la spitale

Rod Stewart a sunat într-o emisiune de la Sky News pentru a se oferi să plătească consultaţiile celor care nu pot face radiografii la spital, pe fondul numărului în creştere a celor aflaţi pe listele de aşteptare ale NHS, scrie The Guardian.

Starul rock în vârstă de 78 de ani a spus că nu a văzut niciodată situaţie în Marea Britanie „atât de rea”.

Stewart, care urmărea joi programul „Your Say”, a sunat după ce a auzit poveştile oamenilor cu privire la accesul la asistenţa medicală.

El a spus că situaţia este „ridicolă”, în comparaţie cu faptul că îşi permite asistenţă medicală privată şi merge cu uşurinţă la o radiografie într-o clinică „goală”.

El a spus în emisiune: „Aş dori să plătesc pentru 10 sau 20 de scanări, sau oricât de mult este nevoie. Nu ştiu cum vom rezolva acest lucru şi, sper că vor urma şi alţi oameni, pentru că pare ridicol că această clinică specială de scanare să rămână goală”.

„Sunt oameni care mor pentru că nu pot avea acces la scanări. Nu am nevoie de publicitate. Vreau doar să fac nişte lucruri bune şi ăsta, cred, este un lucru bun, pentru că dacă alţii mă urmează, mi-ar plăcea”.

Asistentele, personalul de la ambulanţă şi alţi lucrători NHS au intrat în grevă în ultimele luni, cu mai multe plecări din sistem planificate în săptămânile următoare.

Stewart a cerut, de asemenea, ca NHS să fie „reconstruit” cu „miliarde” de lire sterline.

sursa

Creatorul de modă rus Vyacheslav Zaitsev s-a sins din viață

Creatorul de modă rus Vyacheslav Zaitsev a murit la vârsta de 86 de ani la Moscova, relatează REN TV și Izvestia.

Российский модельер Вячеслав Зайцев умер на 86-м году жизни в Москве.

Potrivit datelor preliminare, bărbatul a murit la terapie intensivă într-un spital din regiunea Moscova din cauza sângerării gastrice, relatează kommersant.ru.

Potrivit REN TV, în ultimii ani, Zaitsev a suferit de boala Parkinson, era parțial paralizat și nu se putea deplasa fără asistență.

Pisica lui Karl Lagerfeld, care a moștenit averea de 200 de milioane de dolari, invitatul special la MET Gala 2023

Pisica Choupette, „moștenitoarea” regretatului Karl Lagerfeld, este invitat de onoare la MET Gala 2023, eveniment care va avea loc la New York luni, pe data de 1 mai. Ediția din acest an este un tribut adus legendarului designer.

Karl Lagerfeld a fost cunoscut pentru multe lucruri. Pe lângă creațiile realizate pentru cele mai mari case de modă din lume și stilul său personal unic, el a fost celebru și pentru relația specială pe care a avut-o cu pisica sa, Choupette.

Pisica birmaneză duce o viață de lux, fiind catalogată drept cea mai rasfățată felină din lume. Are până și o carte biografică, intitulată „Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat”.

Acum, Choupette este invitată de onoare la MET Gala 2023. Evenimentul va avea loc luni la Metropolitan Museum of Art Costume Institute din New York. Este de departe cea mai așteptată gală fashion a anului. Ediția din acest an reprezintă un tribut adus regretatului designer Karl Lagerfeld. Gazdele evenimentului sunt Penelope Cruz, Dua Lipa, Michaela Coel și Roger Federer.

Se spune că ea a moștenit cea mai mare parte din averea de 200 de milioane de dolari a regretatului designer.

sursa: www.adpm.ro

Luciana Spînu, omagiu regretatului ei soț în ziua în care ar fi împlinit 36 de ani: ,,Durere eternă ai lăsat și un gol care nu se va umple niciodată…”

Luciana Spînu continuă să își plângă durerea după trecerea în neființă a soțului ei Dorin Ieșeanu. Plecarea în veșnicie a tânărului soț și tată, la doar 33 de ani, a lăsat un gol imens în inimile celor dragi. Interpreta a publicat un mesaj răscolitor în amintirea muzicianului care ar fi împlinit astăzi 36 de ani.

,,…astăzi s-ar fi făcut 36 ani …Dragul nostru, ai fi fost astăzi sărbătorit cu cei dragi împreună însă nu ne-a fost sortit…

Am fost despărțiți prea devreme, prea neașteptat, prea dureros … nu ne-a întrebat nimeni dacă suntem sau nu pregătiți…

Acum, ești printre îngeri… oare de ce s-a întâmplat asta cu noi?! nici acum nu găsesc răspuns….

Durere eternă ai lăsat și un gol care nu se va umple niciodată… Te voi iubi mereu… sunt recunoscătoare că te-am întâlnit în viața asta pământească… sper să mai am ocazia să te reîntâlnesc… în alta dimensiune….Te vom iubi o veșnicie…”, a scris Luciana Spînu pe pagina ei de facebook, alături de câteva poze cu regretatul ei soț și fiul lor, Stelian.

Prietenii virtuali i-au transmis interpretei numeroase mesaje de susținere.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil mic şi text

Amintim că, în urmă cu doi ani, în luna martie 2021, Luciana Spînu a rămas singură, cu un copil de doar câțiva anișori. Soțul interpretei, muzicianul Dorin Ieșeanu, s-a stins pe patul de spital, la doar 33 de ani, în urma complicațiilor cauzate de Covid-19.

După o durere imensă, interpreta și-a dat o nouă șansă pentru ea și fiul ei, Stelian. Ea și-a refăcut viața alături de actualul soț devenind mamă a doua oară.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi copil mic

Călugărul basarabean care locuieşte de aproape două decenii într-o peşteră: Când era tânăr, călătorea prin lume. Acum vine lumea la el
Articolul anterior
Bat clopotele de nuntă! Fiul lui Gică Hagi a făcut pasul și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa
Articolul următor