Rolex nu mai face față cererii de ceasuri. Ce decizie a luat producătorul

Grupul elvețian Rolex SA, cel mai mare producător mondial de ceasuri de lux, a decis să pună la punct trei facilități temporare de producție care vor începe să producă ceasuri de lux în 2025, în încercarea de a răspunde la cererea fără precedent pentru produsele sale, arată Bloomberg citat de tabuhighlive.ro.

Construcția acestor facilități temporare de producție amplasate în cantonul Fribourg va începe la finele acestui an, a confirmat Rolex într-un email trimis Bloomberg. Aceste facilități temporare de producție vin după ce Rolex a decis să cheltuie un miliard de franci elvețieni (1,1 miliarde de dolari) pentru a construi o nouă uzină importantă la Bulle, tot în cantonul Fribourg, care ar urma să demareze operațiunile în 2029, arată Agerpres. 

Potrivit Bloomberg, Rolex a precizat că lucrările la o facilitatea temporară de producție, cu o suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați, ce va fi amplasată la Romont, Elveția, vor începe în a doua jumătate a acestui an, iar debutul producției este programat pentru 2025. 

O altă facilitate temporară de producție va fi construită la un parc industrial din Villaz-Saint-Pierre, Elveția, care va intra în funcțiune în 2024. „Noua uzină de la Bulle, la fel ca și aceste trei facilități temporare, vor permite Rolex să își extindă capacitatea de producție, să susțină creștere și să facă față cereri din ce în ce mai mari”, a informat compania într-un comunicat de presă. 

Rolex produce aproximativ un milion de noi ceasuri pe an și generează vânzări estimate la 8,7 miliarde de dolari.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23
Articolul anterior
Câți euro costă să trăiești o lună în Franța. Cât costă chiria și cât trebuie să plătești pentru mancare
Articolul următor