Româncele şocate la cât de frumoasă e Ana Barbu în realitate!

N-a fost o glumă de întâi aprilie. Invitată la o emisiune de peste Prut, basarabeanca Ana Barbu  a dezarmat-o pe Paula Chirilă, prezentatoarea  emisiunii „Draga mea prietenă”. Acesteia nu i-a venit să creadă cât de bine arată mama Nataliei Barbu. A cerut cameramanului s-o filmeze în prim-plan ca s-o creadă şi telespectatorii pe cuvânt. La un moment dat se crease impresia că lumea uitase pentru ce venise în România Ana Barbu.

separator
2

Paula Chirilă: „Vreau s-o daţi în prim plan. Are nişte ochi absolut superbi. Dacă este dublată frumuseţea şi de talent, nu mai trebuie să faceţi niciun efort. Ce mâncaţi de arătaţi atât de bine?”

Ana Barbu: „Mănânc de toate.  Se întâmplă să iau cina după ora 18,  dar se întâmplă să mănânc şi la miezul nopţii. Fac gimnastică şi merg pe jos când am ocazia. Este genetic,  transmis de la părinţii mei. „

3 ana media_136480580528874000

Aceste complimente au făcut-o pe Ana Barbu să se emoţioneze şi chiar să roşească în faţa prezentatoarelor curioase.

Paula Chirilă nici nu mai ştia cum să se adreseze ca să n-o supere, sau dimpotrivă, s-o  complimenteze şi mai mult  pe Ana Barbu.

„Dnă Barbu, nici nu ştiu…, să vă zic domnişoară. „

Ana Barbu a făcut cale spre Bucureşti ca să lanseze cele 15 piese semnate de interpretă în colaborare cu violonistul Cornel Botgros.

Text: Olga Chirică

Află ce te poate ajuta în lupta cu kilogramele!
Articolul anterior
Alexandru Lozanciuc le poartă noroc tinerilor interpreți (VIDEO)
Articolul următor
Alte articole interesante