România a actualizat lista țărilor cu risc sporit de infectare cu noul coronavirus. Cei care petrec în țară doar 3 zile, scutiți de carantină

România a actualizat lista țărilor cu risc sporit de infectare cu noul coronavirus, în funcție de incidența cazurilor de Covid-19. Republica Moldova se menține în zona verde.

Marea Britanie rămâne în zona roșie, din cauza variantei Delta de coronavirus, care se răspândește rapid.

Călătorii care vin din zonele galbenă și roșie trebuie să stea în carantină la intrarea în România. Excepție fac persoanele care au trecut prin infecția cu COVID-19, cele vaccinate și cele care au test negativ.

De asemenea, scutirea de carantină este valabilă și pentru copiii sub 3 ani, fără condiții, și pentru cei cu vârste între 3 și 16 ani, dacă au un test COVID negativ.

Nu vor fi obligați să se autoizoleze nici cei care petrec în România mai puțin de 3 zile.

Printre țările cu risc sporit de infectare (zona roșie) se numără: Seychelles, Uruguay, Maldive, Bahrain, Argentina, Columbia, Mongolia, Suriname, Paraguay, Chile, Costa Rica, Kuweit, Brazilia, Namibia, Oman, Trinidad si Tobago, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Bolivia, Nepal, Africa de Sud, Marea Britanie, India.

Mașini de 12 milioane de lei furate din Uniunea Europeană, au fost aduse în Moldova. Șapte persoane, reținute
Articolul anterior
Autoritățile de la Moscova suspectează prezența propriei ,,tulpini locale noi” de coronavirus, extrem de contagioase
Articolul următor
Alte articole interesante