Roza Seabitova se căsătorește pentru a treia oară!

Roza Seabitova este prezentatoarea show-ului televizat «Давай поженимся!». Pețitoarea le oferă femeilor sfaturi despre cum să își aleagă în viață partenerul potrivit. Aceasta este convinsă că orice femeie poate fi fericită, indiferent de vârsta pe care o are, principalul lucru este să ia atitudine și să își găsească sufletul pereche.

separator

Roza s-a căsătorit pentru prima dată în 1983. În această căsătorie a născut doi copii. Lucrurile mergeau pe calea cea bună: cariera și succesul erau la înălțime. Însă, după 10 ani de căsnicie, soțul prezentatoarei a murit din cauza unui atac de cord. Roza a suferit mult, apoi și-a dat seama că poate găsi fericirea și la 30 de ani, având doi copii. Aceasta a decis să convingă femeile pentru a nu renunța la fericire și și-a deschis propria agenție de agenție matrimonială.

În 2007, Roza Seabitova a fost invitată în calitate de ,,pețitoare” în emisiunea «Давай поженимся!». Aici ea l-a întâlnit pe cel de-al doilea soț. Decizia de a crea o familie a fost imediată. Din păcate, Rosa nu a putut trece peste momentele de gelozie ale soțului său. Cei doi s-au despărțit.

Recent, moderatoarea a dezvăluit presei că este pregătită pentru un alt pas, se căsătorește pentru a treia oară, la vârsta de 55 de ani. Bărbatul care i-a cucerit inima are aceeași vârstă, este de origine tătară și îl cheamă Rinat. Cei doi s-au cunoscut în Cipru în urmă cu doi ani, iar acum urmează să stabilească data nunții.

Un bărbat a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, iar o femeie a ajuns la spital
Articolul anterior
De ce poartă medicii halate verzi sau albastre atunci când operează
Articolul următor