Rugby-ul francez e în doliu, după decesul fostului internaţional Ibrahim Diarra, în vârstă de 36 ani

Fostul flanker internaţional Ibrahim Diarra, în vârstă de 36 ani, campion al Franţei cu echipa Castres în 2013, a încetat din viaţă miercuri, într-un spital din Paris, unde a fost internat după ce ce suferit un accident cardiovascular cerebral, informează L’Equipe, potrivit Agerpres.

separator
Vineri, clubul Castres a anunţat că rugbystul francez de origine senegaleză a fost internat „în stare critică” la spitalul Georges Pompidou din capitala Franţei.

După o alertă cardiacă, Diarra a fost victima unui accident vascular cerebral, la domiciliul său, fiind transportat la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Apropiaţii său au declarat că jucătorul a suferit apoi mai multe AVC-uri, care i-au provocat leziuni cerebrale atât de ireversibile încât medicii au luat în calcul oprirea tuturor procedurilor.

Supranumit „Ibou”, Diarra a cucerit în 2013 titlul de campion al Franţei cu Castres, echipă la care a evoluat începând din 2009 şi până în 2016. El s-a retras din activitate anul trecut, după ce a disputat în total 180 de meciuri în prima ligă franceză, majoritatea în tricoul lui Castres.

Ibrahim Diarra a purtat o singură dată tricoul selecţionatei Franţei, în 2008, împotriva Italiei, într-o partidă din Turneul celor Şase Naţiuni.

Orfană și cu un copil în brațe, la doar 16 ani. Visul Elenei este să-și crească mare fetița
Articolul anterior
Cum va fi vremea de Crăciun pe stil nou și Revelion?
Articolul următor
Alte articole interesante