Rusia: Emisiunea lui Ivant Urgant, scoasă din difuzare. Prezentatorul a criticat războiul cu Ucraina

Emisiunea „Вечерний Ургант” a dispărut din grila de difuzare. După cum a comentat Larisa Krymova, secretarul de presă al ”Pervîi canal”, acest lucru s-a întâmplat din cauza evenimentelor socio-politice.

Программу "Вечерний Ургант" сняли с эфира из-за "общественно-политических событий". Ведущий критиковал войну с Украиной

Când programul va reveni în grilă, încă nu a fost specificat.

În canalul de telegram „Antiglyanets”, citând surse, a fost remarcat că acest lucru se poate datora poziției lui Ivan Urgant cu privire la operațiunea militară specială de pe teritoriul Ucrainei.

Echipa emisiunii ar fi vrut să iasă în aer cu un slogan antimilitarist, dar conducerea televiziuni a declarat că acest lucru este imposibil.

Cu o zi înainte, Ivan Urgant, ca și alte vedete cunoscute din Rusia, a postat pe Instagram un pătrat negru, pe care l-a însoțit cu legenda: ,,Frică și durere. Fără război”.

Capodopera ”David” a lui Michelangelo ar avea penisul diferit dacă ar fi sculptată astăzi. Află de ce

Capodopera David a lui Michelangelo ar arăta FOARTE diferit dacă ar fi sculptată astăzi! Dimensiunea penisului „ideal’ a crescut în istoria recentă, arată analiza operelor de artă masculină nud, scrie avantaje.ro.

David este o sculptură celebră, capodoperă a Renașterii, creată între 1501 și 1504 de artistul italian Michelangelo. Este o statuie de marmură albă care măsoară 4,34 metri (5,17 metri împreună cu soclul) a unui bărbat nud. Statuia îl reprezintă pe eroul biblic David.

Statuia a fost realizată dintr-un bloc de marmură albă de Carrara, abandonată după eșecul altor sculptori. Michelangelo a știut să profite din plin de dimensiunea blocului de marmură și să forțeze unul din defecte (o spărtură în care artistul a săpat spațiul dintre brațul drept și tors) în favoarea sa. Michelangelo l-a reprezentat pe David cu praștia în mână, chiar înainte de lupta cu Goliat. Inițial plasat în fața clădirii Palazzo Vecchio, în Piazza della Signoria, originalul se află, din 1873, expus la Galleria dell’Accademia din Florența.

  • Recent, oamenii de știință au studiat dimensiunea penisului în lucrări de artă din Renaștere până în prezent.
  • Ei au descoperit că reprezentările penisului au devenit mai mari în timp.
  • Imaginile contemporane cu penisuri foarte mari ar putea contribui la „sentimentul de inadecvare la bărbați’.

Statuia David a lui Michelangelo este bine cunoscut pentru “bărbăția” sa mică

Se spune că dacă artistul renascentist și-ar fi creat sculptura în zilele noastre, cel mai probabil ar fi folosit mai multă marmură pentru zona intimă a lui David, spun antropologii.

Oamenii de știință care au analizat dimensiunea penisului în lucrări de artă din perioada Renașterii și până în prezent au descoperit că dimensiunea penisului s-a mărit în timp.

“În picturile care înfățișează bărbați nuzi, dimensiunea penisului a crescut treptat de-a lungul ultimelor șapte secole, și mai ales după secolul al XX-lea”, au spus cercetătorii de la Universitatea Selcuk și Universitatea Biruni, din Turcia.

Iar imaginile contemporane ale penisurilor mari ar putea contribui la „sentimentele de inadecvare și nemulțumire la bărbații moderni’, au spus cercetătorii, care a analizat 160 de lucrări de artă cu bărbați nud, create de 99 de artiști din 21 de țări. Ei au ales să studieze picturile din perioada Renașterii (1400-1599) încoace pentru că atunci „oamenii au devenit un punct central în pictură, iar imaginile create au încercat să reflecte frumusețea ideală a formei umane’.

„Ca urmare a influenței reduse a Bisericii asupra artei, imaginile nud au fost adesea reprezentate în această perioadă’, au spus aceștia.

Primele exemple cunoscute de imagini falice din artă datează din epoca de piatră, cu aproximativ 30.000 de ani în urmă.

Figuri umane primitive cu cap, trunchi, membre și penis au fost găsite pe pereții peșterilor din Asia Mică, lângă orașul Mersin, în spațiul unde se află acum Turcia.

„De-a lungul istoriei, ilustrațiile penisului au avut diferite semnificații’, a scris echipa turcă în lucrarea lor de cercetare, publicată în revista de urologie BJUI.

„Cu toate acestea, dimensiunea penisului ideal pare să fi crescut în lungime de-a lungul istoriei mai recente, în special în secolele 20 și 21; această schimbare este observată în mod clar în picturile cu nud masculin din această perioadă.”

„Evoluțiile reprezentării artistice a penisului către un ideal mai mare, posibil nerealist, în mass-media contemporană ar putea contribui la sentimentele de inadecvare și nemulțumire față de dimensiunea penisului la bărbații moderni.

„Sunt necesare studii suplimentare pentru a defini motivațiile și consecințele acestei percepții a penisului în prezent’.

Un studiu din 2006 la care au contribuit peste 50.000 de oameni, publicat în revista Psychology of Men & Masculinity, a constatat că doar 55% dintre bărbați erau mulțumiți de dimensiunea penisului.

Iar un studiu din 2018, publicat în Jurnalul Internațional de Cercetare a Impotenței, a constatat că dimensiunea penisului mică este un factor de risc pentru disfuncția erectilă.

Peste 24.000 de persoane au murit într-o singură lună în România! Ce se întâmplă?

Populația României scade vertiginos. La începutul anului 2023 peste 24.000 de persoane au murit într-o singură lună, scrie avantaje.ro.

Conform Institutului Național de Statistică sporul natural s-a menţinut negativ în luna ianuarie 2023, numărul persoanelor decedate fiind de 1,7 ori mai mare decât cel al născuţilor-vii, arată datele publicate, miercuri, de INS.

Numărul născuţilor-vii înregistrat în luna ianuarie 2023 a fost mai mic cu 288 comparativ cu aceeaşi lună din 2022.

Conform INS, în ianuarie 2023 s-a înregistrat naşterea a 13.881 copii, cu 651 mai mulţi copii decât în luna decembrie 2022. Numărul deceselor înregistrate în luna ianuarie 2023 a fost de 24.236 (12.663 bărbaţi şi 11.573 femei), cu 532 decese (262 bărbaţi şi 270 femei) mai multe decât în luna decembrie 2022. Numărul deceselor copiilor cu vârstă sub 1 an, înregistrate în luna ianuarie 2023 a fost de 85 copii, în scădere cu 17 faţă de luna decembrie 2022.

În luna ianuarie 2023, 67,1% din totalul numărului de decese s-a înregistrat la persoanele cu vârstă de cel
puţin 70 ani (10061 decese, reprezentând 41,5%, la persoanele în vârstă de 80 ani şi peste; 6194 decese,
reprezentând 25,6% la persoanele de 70-79 ani) şi 18,0% reprezentând 4369 decese la persoanele în vârstă de 60-69 ani. La polul opus, cele mai puţine decese au fost înregistrate la grupele de vârstă 0-4 ani (100 decese), 20-29 ani (87 decese) și 5-19 ani (76 decese).

Care au fost principalele cauze de deces?
După cauza principală de deces, cele mai multe persoane decedate în luna ianuarie 2023 au avut drept cauze: bolile aparatului circulator (13.345 persoane, reprezentând 55,1%); tumorile (4.101 persoane, reprezentând 16,9%); bolile aparatului respirator (2.688 persoane, reprezentând 11,1%).

În luna octombrie 2022, în contextul pandemiei de COVID19, s-a înregistrat cel mai mare număr de decese din întreaga perioadă de pandemie. În anul 2022, cel mai mare număr de decese s-a înregistrat în luna februarie.

Fostul premier al Ucrainei Iulia Timoșenko anunță când s-ar putea încheia războiul

Războiul se va termina până la finalul anului, iar Ucraina va învinge Rusia. Declarația îi aparține fostului premier ucrainean, Iulia Timoșenko, într-un interviu în exclusivitate acordat Realitatea PLUS. Supranumită Ioana D\”Arc a Ucrainei, Timoșenko a transmis și un mesaj de mulțumire românilor care i-au ajutat pe ucraineni încă de la începutul invaziei ruse. Interviul realizat de jurnaliștii Ionela Arcanu, Călin Buda și Iordache Coman va fi difuzat în integralitate în această seară, de la ora 18:00, scrie realitatea.net.

Iulia Timoșenko: Invadatorii suferă pierderi masive pe front, armata ucraineană luptă din răsputeri. Și, în ciuda intensificării luptelor în estul Ucrainei, ucrainenii au reușit să elibereze, în anul care a trecut, peste o mie de localități. Acesta este un semnal că putem și vom câștiga, într-un final, acest război. 

Ionela Arcanu: Până la final.. când se va termina războiul? Toată lumea se întreabă acest lucru.

Iulia Timoșenko: Suntem în mijlocul unei mari contraofensive a Ucrainei. În urma stabilirii mecanismului de la Rammstein, Ucraina obține noi arme, iar oficiali de rang înalt din armată ne-au spus că dacă înarmarea continuă cu volumul și viteza necesare, atunci Ucraina își va recupera teritoriile până la finalul acestui an 

Vreau să fiu foarte clară. Ucraina nu va putea rezista și continua să lupte pentru teritoriile ei, pentru independență dacă nu ar fi avut sprijinul lumii întregi, în special al Vestului, inclusiv al României, din prima zi a acestui război. Și vreau să profit de această ocazie pentru a le mulțumi românilor, guvernului român pentru că ne-ați fost alături încă de la început, în ciuda tuturor diferendelor istorice pe care le-am avut. Acum simt că suntem ca o familie. 

Dmitri Medvedev: N-avem nevoie de relații diplomatice cu Occidentul. Să punem lacăte pe ambasade
Articolul anterior
Refugiații din Ucraina au dreptul să intre în Republica Moldova cu animalele de companie
Articolul următor