S-a încheiat idila Andreei Marin

2-3-andreea-marin_turc_de-brat-tifet-el_229250fe36_138ce0fee5După ce luni în emisiunea Happy Hour, Andreea Marin cu zâmbetul pe buze explica cât de profundă şi frumoasă este relaţia ei cu tinerelul medic turc, hopa a căzut bomba.

separator

La nici  două zile după anunțul frumos, turcul Tuncay Ozturk a postat pe contul său de Facebook un anunț în limba engleză, precum că relația lor a luat sfârșit.

10651La câteve zeci de minute a venit şi explicația Zânei:”Bine v-am regăsit, dragii mei! Eu și prietenul meu, Tuncay, am decis împreună că presiunea mediatică excesivă asupra relației noastre poate face mult rău membrilor familiilor noastre, care nu sunt obișnuiti cu acest mod de viață și mai ales copilului meu, astfel încât hotărârea noastră este să rămânem doar prieteni pentru moment, fără alte conotații date legăturii noastre. Întrucât telefoanele, mailurile și urmăririle de tip paparazzi fac imposibilă o desfășurare firească a lucrurilor și întrebările de natură intimă, precum și speculațiile sunt cu mult disproporționate față de realitatea noastră, am decis împreună ca fiecare dintre noi să anunțe acest lucru pe facebook-ul său. O zi frumoasă tuturor!

10650Libertatea.ro a publicat în urmă cu câteva zile un articol în care prezenta situaţia destul de critică în care se afla iubitul Andreei. El este membru al unei organizaţii islamice moderate „Fethullah Gulen”, care nu acceptă comportamente sociale ce ar încălca anumite principii morale. Astfel  reprezentanţi ai comnităţii turce din România, spun că medicul, care face parte din această mişcare, nu ar fi trebuit să se afişeze în public la braţul unei femei care nu este soţia lui.

Conform surselor citate mai sus, majoritatea angajaților acestei instituţii sunt membrii al mişcării, fiind obligaţi să aibă o conduită socială ireproşabilă. Deranjaţi probabil de mediatizarea relației angajatului lor cu Andreea Marin, şefii spitalului i-ar fi cerut lui Tuncay să renunţe la această legătură, iar tânărul medic care ţine foarte mult la cariera lui sa-r fi conformat.

Nina Dobrev: look fresh la primele ore ale dimineții!
Articolul anterior
Scandal! Soția lui Alex Velea reacționează!
Articolul următor
Alte articole interesante