S-a rupt cerul peste Moldova, mai multe localităţi din ţară au rămas în beznă

Plouă neîncetat de noaptea trecută în mai multe regiuni ale ţării, unde furtuna a făcut distrugeri mari.

Ploaia de noaptea trecută şi azi dimineaţă a făcut ravagii în mai multe regiuni ale ţării, înclusiv în Capitală. Mai multe localităţi au rămas în beznă din cauza firelor de electricitate care au cedat, unele drumuri locale au fost spălate de puhoaie, iar apa a ajuns în numeroase gospodării ale oamenilor. În raionul Criuleni, unde a plouat cu găleata, în unele sate, nici până la această oră consumatorii nu au lumină. Pe site-ul furnizorului de energie electrică nu am găsit nicio informaţie referitor la deconectări sau avariile produse. Tot din cauza că au rămas fără curent electric, mai multe benzinării nu au putut activa, iat şoferii au fost nevoiţi să caute alte staţii pentru a-şi alimenta maşinile cu combustibil.

În Capitală, mai multe străzi s-au transformat în adevărate râuri. La sensul giratoriu de pe Calea Orheiului, apa acumulată a făcut imposibil traficul în zonă, iar câteva echipaje de poliţie au blocat drumul pentru ca maşinile să nu fie luate de viitură. Din această cauză, vehiculele au fost direcţionate pe alte străzi, astfel s-au format ambuteiaje kilometrice pe mai multe străzi.

Şi în apropiere de Stăuceni, mai mulţi şoferi au fost nevoiţi să staţioneze din cauza precipitaţiilor abundente care au redus drastic vizibilitatea şi făcea traficul imposibil.

Abonații unei companii de telefonie mobilă au rămas fără conexiune
Articolul anterior
Moldoveni evadaţi dintr-o închisoare din Rusia
Articolul următor