S-a stins artista Cornelia Catanga. Nu credea în Covid și a stat acasă până în ultima clipă

Artista româncă de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din București. Potrivit apropiaților, artista nu crea în Covid, a stat acasă, iar când nu mai putea să respire a fost chemată ambulanța.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6,00.

Jurnalista a povestit că Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a sunat-o imediat după deces.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul Covid, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat ea pentru Antena 3.

Jurnalista a mai afirmat că soţul Corneliei Catanga nu credea în Covid. „Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus jurnalista pentru Antena 3, conform adevarul.ro.

România trimite încă 50.400 doze de vaccinuri către Republica Moldova
Articolul anterior
Coronavirus: explozie de cazuri în rândul copiilor. În spitalele din Chișinău aproape că nu mai sunt paturi libere
Articolul următor
Alte articole interesante