S-a stins din viață Angela Voronin, secretar de stat al Ministerului Finanțelor

Ministerul Finanțelor anunță cu profundă tristețe trecerea în neființă a colegei lor, care și-a dedicat întreaga carieră sistemului finanțelor publice.

separator

„Cu profundă tristețe, anunțăm că s-a stins din viață distinsa noastră Colegă, doamna Angela Voronin, Secretar de stat al Ministerului Finanțelor.

Doamna Angela Voronin și-a dedicat toată viața profesională sistemului finanțelor publice, contribuind decisiv la asigurarea funcționalității sectorului bugetar al Țării.

Începând cu anul 2000, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor, Direcția Trezoreria de Stat.

Pentru munca îndelungată și prodigioasă, perseverență și profesionalism înalt, contribuție substanțială la fortificarea sistemului financiar al țării, doamna Angela Voronin a fost decorată cu înalte distincții de stat precum „Meritul Civic” și „Gloria Muncii”.

Doamna Angela Voronin a fost și va rămâne pentru noi toți un exemplu de onestitate, corectitudine și profesionalism, cu care ne vom mândri mereu. Transmitem condoleanțe și compasiune familiei îndurerate în aceste momente de mare tristețe. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, se arată în mesaj.

Surse din cadrul ministerului au confirmat pentru Tv8.md că Secretarul de Stat a murit în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus.

Un tânăr a murit, iar alți doi bărbați au ajuns la spital, după ce mai multe plăci de granit au căzut peste ei
Articolul anterior
Miliardarul Chuck Feeney și-a donat întreaga avere de 8 miliarde de dolari cauzelor caritabile
Articolul următor
Alte articole interesante